Ήρθε ο καπετάνιος του PAROS JET: Τι συζητήθηκε στο λιμάνι - Πότε θα γίνει το πρώτο δρομολόγιο

ikarystos.gr - Ο πλοίαρχος του PAROS JET ήταν μεταξύ των μελών της αποστολής της Sea Jets που επισκέφθηκαν νωρίτερα το απόγευμα το λιμάνι της Καρύστου. Ο βασικός προβληματισμός ήταν που θα πέφτει το πλοίο.

Εξετάστηκαν διάφορα σενάρια όπως απέναντι από το ξενοδοχείο, αλλά τελικά φάνηκε πως το πλοίο εξυπηρετείται καλύτερα να πέσει κανονικά στο κέντρο της προβλήτας περίπου ανάμεσα στο στενάκι που χωρίζει τις καφετέριες από τις ταβέρνες.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αποδεσμευθεί αρκετός χώρος καθώς το πλοίο έχει πλάτος 14,5 μέτρα. Αυτό που προέκυψε κατά την κουβέντα είναι ότι στη συγκεκριμένη θέση μπορεί να πέσει πιο εύκολα και να αποπλεύσει χωρίς δυσκολίες καθώς ο καπετάνιος τόνιζε χαρακτηριστικά ότι οι μηχανές του πλοίου τραβούν αρκετό νερό και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή λόγω βυθίσματος να μην πάρουν άμμο οι μηχανές.

Παρών σε όλη τη διάρκεια της συζήτησης ο πράκτορας κ. Λαγώνικος ενώ παρέστη επίσης σε κάποια στιγμή και ο Δήμαρχος Καρύστου, που ενημερώθηκε σχετικά με το θέμα.

Ως προς τον πρώτο κατάπλου του PAROS JET ενδέχεται να γίνει νωρίτερα από την άλλη Πέμπτη αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι οριστικό.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.