Μήπως μια προειδοποιητική σήμανση στη ράμπα των ΑμΕΑ θα ήταν χρήσιμη;

Εξαρχής που τοποθετήθηκε η ράμπα στη Δυτική Παραλία παρατηρήσαμε ότι πιθανότατα λόγω άγνοιας, ετύγχανε κι άλλων χρήσεων. Άλλοι κάθονταν πάνω στο διάδρομο που οδηγεί το ειδικό κάθισμα στο νερό, παιδάκια τρέχουν πάνω σε αυτόν, άλλα πάλι ανεβαίνουν στο τμήμα μέσα στη θάλασσα και κάνουν βουτιές.

Το αποτέλεσμα ήταν το πρωί της Τρίτης, όπως μας ενημέρωσε ένας αναγνώστης μας, να έρθει ένα παιδί με αναπηρικό καροτσάκι για να κάνει μπάνιο αλλά δε λειτουργούσε η καρέκλα. Προς τιμήν τους ήρθαν άμεσα οι τεχνικοί, επιδιόρθωσαν τη βλάβη και εξήγησαν στους παριστάμενους ότι δεν πρέπει καθόλου να ανεβαίνουμε πάνω γιατί στραβώνει ο μηχανισμός. Επίσης επιδιόρθωσαν και τις υπόλοιπες λεπτομέρειες που είχε αναδείξει η σελίδα μας με σχετικές φωτογραφίες.

Ωστόσο, όπως μας ενημερώνει ο αναγνώστης, σαν έφυγαν οι τεχνικοί, μετά από 10 περίπου λεπτά άρχισε πάλι να ανεβαίνει κόσμος στη ράμπα.

Το ίδιο παρατηρήσαμε κι εμείς τόσο χθες το απόγευμα αλλά και σήμερα. Μήπως θα ήταν χρήσιμο να τοποθετηθεί μια ευδιάκριτη προειδοποιητική σήμανση ώστε να αποφεύγεται η άστοχη χρήση της ράμπας;

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.