Ήρθε πριν λίγο το ελικόπτερο της Seajets στην Κάρυστο: Φαίνεται ότι σε λίγες ημέρες θα δούμε ξανά μετά από πολλά χρόνια βαπόρι

Προσγειώθηκε πριν λίγα λεπτά στην άγκυρα το ελικόπτερο της Sea Jets μεταφέροντας στελέχη της εταιρείας. Όλα δείχνουν ότι τελικά όσον αφορά το PAROS JET εκτός από καπνός υπάρχει και φωτιά.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες πριν κάποιες ημέρες αφίχθη στην Κάρυστο μέλος του πληρώματος της γέφυρας του πλοίου για να δει το λιμάνι καθώς λέγεται ότι οι χάρτες του έχουν αρκετά χρόνια να επικαιροποιηθούν. Ο αξιωματικός έκανε πολλές λεπτομερείς ερωτήσεις που αφορούσαν στο βύθισμα και την άμμο που μπορεί να σηκώσουν οι μηχανές του πλοίου.

Η αρχική εκτίμηση ήταν πως το πλοίο κατά τη σύντομη παραμονή του στο λιμάνι θα δένει στο κέντρο του λιμανιού στη θέση που κάποτε έπεφτε το δεύτερο πλοίο. Ωστόσο φαίνεται ότι είναι πολύ πιθανό να δένει κάθετα στην προβλήτα όπως έκανε μια περίοδο το 1998 το ΚΑΡΥΣΤΟΣ.

Οι πληροφορίες λένε πως το πλοίο θα πραγματοποιήσει συνολικά τέσσερα δρομολόγια. Αυτές οι προσεγγίσεις θα γίνουν δοκιμαστικά και εφόσον το εγχείρημα στεφθεί με επιτυχία, τότε το PAROS JET θα επανέλθει από την άνοιξη δίχως να είναι ξεκάθαρο αν τότε οι προσεγγίσεις θα είναι καθημερινές ή εβδομαδιαίες όπως τώρα.

Περισσότερες κι ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες προσεχώς.



Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.