Ανάγκη να υπάρξει επίσημη ενημέρωση για το PAROS JET - Τι μου είπαν όταν πήρα για εισιτήρια

Έχουν περάσει αρκετές ημέρες από τότε που κυκλοφόρησε η είδηση της έλευσης του PAROS JET στην Κάρυστο, αρχικά για μερικά δρομολόγια μέχρι να αποσυρθεί για τη σεζόν και εν συνεχεία να επανέλθει κανονικά από την άνοιξη. Όλο αυτό το διάστημα έψαξα τα πράγματα όσο μπορούσα, συμμετείχα, ιδιαίτερα χθες, σε αρκετές συζητήσεις, άκουσα ενδιαφέρουσες πληροφορίες, αλλά και στην ίδια ερώτηση, κυρίως όσον αφορά το δρομολόγιο, έχω λάβει διαφορετικές απαντήσεις.

Του Στρατή Μαζίδη

Δεν είναι όμως σωστό να αρχίσω να αραδιάζω κατεβατά με πληροφορίες που μπορεί να προέρχονται από σοβαρές πηγές ενώ τα πράγματα αλλάζουν μέρα με τη μέρα. Επειδή επίσης δεν απουσιάζουν ούτε οι ειρωνείες ούτε οι διασυνδέσεις με μη σχετικά ζητήματα, μήπως θα ήταν σωστό οι άνθρωποι οι οποίοι πάλεψαν και παλεύουν την επανένταξη της Καρύστου στον ακτοπλοϊκό χάρτη να προχωρήσουν σε μια ανακοίνωση τόσο ως προς το ιστορικό του θέματος όσο και ως προς ορισμένες βασικές πτυχές που απασχολούν τον κόσμο.

Πότε τελικά θα έρθει το πλοίο, πόσα δρομολόγια θα κάνει, ποιο είναι το ναυλολόγιο προς όλους τους προορισμούς;

Υφίσταται πράγματι μια δυσφορία του πλοιάρχου του σκάφους ευθύς εξαρχής; Κι αν ναι, πώς θα υπερκεραστεί αυτό; 

Γιατί η εταιρεία δεν έχει κάνει κάποια σχετική ανακοίνωση; Σε σημερινό μου τηλεφώνημα στα κεντρικά για να ρωτήσω πότε ξεκινά το πλοίο ενδιαφερόμενος να ταξιδέψω, είχαν ακούσει κάτι αυτή τη φορά, αλλά δεν ήξεραν να μου πουν το πότε. Μη σας πω και το αν. 

Ισχύει ότι η γραμμή οδεύει προς επιδότηση έναντι σεβαστού ποσού με σύμβαση για πενταετία;

Αληθεύει ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τουλάχιστον μια ακόμη δυνατή εταιρεία της Ραφήνας; 

Τι ενέργειες θα γίνουν ώστε να δεήσει επιτέλους ο ΟΛΝΕ να απομακρύνει έναν τενεκέ και 1-2 κολώνες; (ο οποίος ακόμη δεν έχει αποκαταστήσει την ετοιμόρροπη κολώνα που παρουσιάσαμε τις προάλλες ενώ υπάρχει μια ακόμη στην προκυμαία δίχως το προστατευτικό κάτω χαμηλά στα καλώδια).

Είναι κανόνας της ζωής το "κάθε αρχή και δύσκολη". Μια αναλυτική πάντως ενημέρωση από υπεύθυνα χείλη για να ξέρουμε που πατάμε και πως μπορούμε να βοηθήσουμε, θα ήταν χρήσιμη.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.