Μήπως τελικά δεν...προσπεράσει; Κατέπλευσε ο πλωτός γερανός IGNATIOS XVII

Την ώρα που επικράτει ένα μπέρδεμα ως προς το αν όντως πρόκειται να το πλοίο PAROS JET της Sea Jets να επεκτείνει το δρομολόγιό του για Τήνο - Μύκονο - Πάρο - Νάξο εντάσσοντας ως πρώτο λιμάνι την Κάρυστο, έχουμε μια νέα εξέλιξη. Καταρχήν να θυμίσουμε ότι έχουν αναρτηθεί αφίσες αγνώστου προέλευσης σε αρκετά καταστήματα στο κέντρο της πόλης ενώ παράλληλα στα κεντρικά της εταιρείας δηλώνουν άγνοια για το θέμα.

Σήμερα όμως το πρωί κατέπλευσε συνοδεία ρυμουλκού και βρίσκεται έξω από το λιμάνι της Καρύστου ο πλωτός γερανός IGNATIOS XVII της εταιρείας Σπανόπουλος. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της εταιρείας:

Οι πλωτοί γερανοί, όλοι ντιζελοκίνητοι, είναι διαθέσιμοι σε δύο διαφορετικές παραλλαγές, με απώτερο σκοπό τη μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας: 

Γερανοί πακτωμένοι επί του καταστρώματος, πάνω σε ειδική βάση περιστροφής, κατάλληλοι για εργασίες εκσκαφής, εκβάθυνσης και τοποθέτησης μπλοκιών (Π/Γ ΙΓΝΑΤΙΟΣ Ι – LIMA 2400 A, Π/Γ ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΙΙ – FMCLS 718, Π/Γ ΙΓΝΑΤΙΟΣ IV – AMERICAN 9260), ή Γερανοί με ερπύστριες, στερεωμένοι επί των φορτηγίδων, που καθιστούν το γερανό κατάλληλο για την εκφόρτωση κάθε είδους φορτίου πλοίου (Π/Γ ΑΓΓΕΛΑ – LIMA 2400 A, Π/Γ ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΙΙΙ – LIEBHERRLR 1400, Π/Γ ΙΓΝΑΤΙΟΣ XVI – MANITOWOC 4000W).

Κυριακή κοντή γιορτή όσο δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση να αποσαφηνίσει την κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση στείλαμε σχετικό ερώτημα τόσο στον ΟΛΝΕ όσο και στην εταιρεία.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.