Αδιέξοδο στο Μαρμάρι - Δεν υποχωρεί σε τίποτε η ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ

«Είμαστε νόμιμοι και θα τις βάλουμε [τις ανεμογεννήτριες]» σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους οι Ενεργοί Πολίτες Μαρμαρίου που ενημερώνουν πως η χθεσινή συνάντηση των πολιτών με εκπροσώπους της ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ, σχετικά με το θέμα της εγκατάστασης των νέων Α/Γ πραγματοποιήθηκε σε κλίμα έντασης και αδιεξόδου.

Η ανακοίνωση σημειώνει πως «δυστυχώς από την αδιαλλαξία των εκπροσώπων της ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ δεν προέκυψε κάποια λύση, μιας και η απάντηση τους ήταν,..είμαστε νόμιμοι και θα τις βάλουμε, να πάτε στα δικαστήρια! Με 2 λόγια, δεν κάνουν πίσω σε τίποτα, και δεν αντιπροτείνουν τίποτα!».

Οι Ενεργοί Πολίτες Μαρμαρίου αναφέρουν ακόμη πως:

Στην αμφισβήτηση μας σχετικά με την μη κάλυψη της ελάχιστης απόστασης των 500 μ. από κατοικίες, η απάντηση τους ήταν ότι ξεχάσαμε το τοπογραφικό! ‘’Φάνηκε’’ επίσης να μην γνώριζαν τον συγκεκριμένο νόμο, ούτε ποιος πληρώνει τις περιβαλλοντικές μελέτες (ΜΠΕ), ούτε ποιος τις παρακολουθεί, ούτε πόσα γραμμάρια CO2 θα εξοικονομηθούν απ τις δικές τους Α/Γ!

Τέλος, ακούστηκαν ήδη από συμπολίτες μας κάποιες προτάσεις για τη συνέχιση του Αγώνα, όπως η διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων για τη μη τήρηση της ελάχιστης απόστασης από τις νόμιμες κατοικίες, κ.α.Όπως και να χει πρέπει να ενεργήσουμε άμεσα, να μαζευτούμε ξανά και να αποφασίσουμε πως θα κινηθούμε από εδώ και πέρα, ακόμα και μέσα στο Σ/Κ.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.