Εκπρόσωπος υποψήφιων αγοραστών επιθεώρησε ΕΥΒΟΙΑ ΣΤΑΡ και ΠΑΝΟΡΑΜΑ

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες εκπρόσωπος υποψήφιων αγοραστών επιθεώρησε χθες στο Μαρμάρι το ΕΥΒΟΙΑ ΣΤΑΡ και το ΠΑΝΟΡΑΜΑ. Φυσικά δεν αποτελεί είδηση το γεγονός πως τα δύο πλοία είναι διαθέσιμα στην αγορά εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα. Αντίστοιχες επιθεωρήσεις έχουν γίνει και στο παρελθόν με πιο τρανταχτή αυτή των αδερφών Στεφάνου πέρυσι.

Ωστόσο, είτε τα πλοία τελικά αλλάξουν χέρια τώρα είτε όχι, η ουσία είναι πως η πλοιοκτησία επιθυμεί να απεμπλακεί από τη γραμμή του Μαρμαρίου. Μένει μέχρι να φύγει έως ότου βρει τα χρήματα που ζητά ή προσαρμόσει τις απαιτήσεις της σε αυτά που προσφέρουν οι κατά καιρούς υποψήφιοι αγοραστές.

Ίσως θα είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον αντί κάποιοι λίγοι να επιθυμούν να πάρουν το ενδοκυκλαδικό που οραματίστηκαν, διεκδίκησαν και πέτυχαν Καρυστινοί και να το μεταφέρουν στο Μαρμάρι απέναντι σε κάθε γεωγραφική - οικονομική λογική για να χαθεί κι αυτό λίγο παρακάτω, να αρχίσουν να προβληματίζονται με το μέλλον της γραμμής Ραφήνα - Μαρμάρι, διότι πολύ απλά, αυτός που θέλει να φύγει, αργά ή γρήγορα θα φύγει.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.