Ένας αθόρυβος αλλά εξαιρετικός διαφημιστής της Καρύστου δίχως πολλές τυμπανοκρουσίες

Το να διαφημίσει και να προωθήσει κανείς έναν τόπο, δεν είναι απαραίτητο να έχει πάντα πλάτες ή να στηρίζεται από κάποιον. Μπορεί απλά να το κάνει και μόνος του, επειδή απλά το ήθελε. Θυμάμαι πριν αρκετά χρόνια είχα γράψει κάποια άρθρα για ορισμένα πλοία. Ήταν το Χρυσή Αμμος και σημερινό Μακεδών, το Ταξιάρχης και το Κάρυστος. Αρκετά δύσκολο όταν η θεματολογία σου εκείνη την εποχή ήταν εντελώς διαφορετική.

Του Στρατή Μαζίδη

Κάπως έτσι έφερα ένα βράδυ στο νου μου το Κάρυστος, τις εμπειρίες, τις αναμνήσεις, τα βράδια του Σαββάτου που έφτανε στις 22:45 στο λιμάνι, την αρχοντιά του και φυσικά το θρύλο που δημιούργησε τόσο στη Ραφήνα όσο και την ελληνική ακτοπλοΐα.

Λίγες ημέρες μετά διαπίστωσα ότι το κείμενο είχε κοινοποιηθεί από μια σελίδα με όνομα "Κάρυστος - Εύβοια". Και κάπως έτσι έπεσα πάνω στο Βαγγέλη τον Κοτσώνη που δεν έτυχε να τον γνωρίσω από τα ωραία κι ανέμελα καλοκαίρια μιας άλλης εποχής στην Κάρυστο.

Ο Βαγγέλης λοιπόν, που πάντα κυκλοφορεί με το χαμόγελο όποτε έρχεται στην Κάρυστο, όντας κι ένας εξαιρετικός συζητητής για ό,τι θέμα επιθυμείς, αθόρυβα και όμορφα διαθέτει την πιο δυνατή σελίδα στα κοινωνικά δίκτυα για την Κάρυστο. Το Κάρυστος - Εύβοια έχει 11.000 φίλους και προβάλλει με συνέπειες τις ομορφιές της περιοχής. Ο ίδιος ο Βαγγέλης μπορεί και μετατρέπει μια φωτογραφία αναμονής στο λιμάνι ή μια περατζάδα στην παραλία σε σειρά καλλιτεχνικών φωτογραφιών. Επίσης αναδημοσίευει εκπληκτικές φωτογραφίες ανθρώπων που με μια μηχανή κάνουν θαύματα όπως ο κ. Γκόρος, ο κ. Βερούχης, ο κ. Φλώρος, η κ. Τσολάκη, η κ. Μακρή, η κ. Γάσπαρη, ο κ. Γάσπαρης και άλλοι.

Επίσης μέσα στη μουντάδα της καθημερινότητας, θα μας προωθήσει μια φωτογραφία με ουρανό, θάλασσα κι αέρα ώστε να καθαρίσει ο νους μας.

Εν κατακλείδι ο Βαγγέλης είναι ένας ικανός πρεσβευτής του τόπου του. Και μπράβο του!

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.