Τραγικό τέλος για ηλικιωμένη που βρέθηκε φαγωμένη από ζώα στην Κάρυστο



Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (4/2) οι αστυνομικοί του ΑΤ Καρύστου.

Συγκεκριμένα γύρω στις 18:40’ μετέβησαν στο σπίτι 81χρονης, που διέμενε μόνη της και είχε να δώσει σημεία ζωής τουλάχιστον 20 ημέρες, στην περιοχή «Λάλα» Καρύστου, όπου αντίκρισαν πολύ σκληρές εικόνες.

Συμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr στην αυλή του σπιτιού βρήκαν δύο ανθρώπινα μέλη, συγκεκριμένα τα δύο πόδια, σε προχωρημένη σήψη ντυμένα με παντελόνι! Πλησίον βρέθηκαν ψόφια δύο πρόβατα, αλλά και δέκα κοτόπουλα, ενώ στον ίδιο χώρο εντοπίσθηκαν υποσιτισμένα άλλα τέσσερα προβατάκια και γύρω γύρω αρκετά αδέσποτα σκυλιά που φέρεται να τα τάιζε επίσης η ηλικιωμένη.

Χωρίς να μπορεί να επιβεβαιωθεί πριν γίνει εξέταση DNA αν τα μέλη ανήκουν στην άτυχη γυναίκα, φέρεται να βρισκόμαστε σε μία ακόμη τραγωδία μοναχικού ατόμου.

Πιθανολογείται - μένει να αποδειχτεί και εργαστηριακά ότι πρόκειται για την 81χρονη - ότι η ηλικιωμένη έχασε από παθολογικά αίτια τη ζωή της, με αποτέλεσμα τα οικόσιτα ζώα να μείνουν χωρίς φροντίδα και να ψοφήσουν, ενώ μόλις τέσσερα από αυτά άντεξαν χωρίς φαγητό για τουλάχιστον 20 ημέρες. Οι αστυνομικοί όσο και αν έψαξαν δε βρήκαν το υπόλοιπο σώμα που φαίνεται ότι έγινε βορά των σαρκοβόρων ζώων.

Οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν από 41χρονο που σύμφωνα με το ρεπορτάζ νοίκιαζε σε άλλη περιοχή κάποιο χώρο της 81χρονης και δεν την έβρισκε στο τηλέφωνο.

Περισσότερα στοιχεία πάντως στην υπόθεση αναμένεται να δώσουν οι εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ την προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Καρύστου.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.