Διπλασιάστηκε η ροή του καταρράκτη στον Πλατανιστό!

Ο καταρράκτης ακόμη πιο ορμητικός! πηγή φωτογραφίας: Theodoros Beretis
Διπλασιάστηκε η ροή του καταρράκτη στον Πλατανιστό κάτω από τη γέφυρα των ερωτευμένων. Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Πλατανιστιωτών Ευβοίας "Η Γεραιστός" κ. Θεόδωρος Μπερέτης πρόκειται για την υλοποίηση μιας ιδέας του Προέδρου του χωριού κ. Γιώργου Παπαχρήστου.

Η όλη προσπάθεια χρειάστηκε πολύ κόπο και δουλεία ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες της τοποθέτησης και δεύτερου σωλήνα μεταφοράς ύδατος. Τα υλικά διατέθηκαν από το Δήμο Καρύστου.

Στο εγχείρημα συνέδραμαν:

- Ο Πρόεδρος του χωριού Παπαχρήστος Γεώργιος και οι τεχνίτες του Δήμου Καρύστου, Ευάγγελος Μαστρογιάννης και Πέτρος Μαστρογιάννης .

- Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μπερέτης Θεόδωρος και τα μέλη του ΔΣ, Παρασκευάς Αντώνιος, Σαρρής Παναγιώτης και Γκιάλπης Γεώργιος.

- Τα μέλη του Συλλόγου Καρύκας Κωνσταντίνος, Μπαιρακτάρης Κωνσταντίνος, Αντωνιάδης Αθανάσιος, Μπερέτης Αναστάσιος, Ζαρμπούτης Ηλίας και Διονύσης Δεληγιαννόπουλος.

Όπως επισημαίνει ο κ. Μπερέτης το αποτέλεσμα είναι πράγματι εντυπωσιακό και τώρα πρέπει να δούμε πόσο θα αντέξουμε κάτω από τον καταρράκτη με βάση τα νέα δεδομένα!

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.