Παράπονα για τον υψηλό ναύλο στη γραμμή Ραφήνας - Μαρμαρίου

ikarystos.gr - Δέκτης παραπόνων έγινε η σελίδα μας σχετικά με τον υψηλό ναύλο της γραμμής Ραφήνας - Μαρμαρίου. Οι αναγνώστες στην επικοινωνία τους με το ikarystos.gr αναφέρουν τα αυτονόητα.

Όπως σωστά επισημαίνεται σε μήνυμα αναγνώστη μας υπάρχει πλέον μεγάλη αναντιστοιχία ανάμεσα στο ναύλο και τα σημερινά εισοδήματα. Επιπλέον αποτελεί έναν αποτρεπτικό παράγοντα όσον αφορά τους τουρίστες. Μια μέση οικογένεια με ένα ΙΧ χρειάζεται περισσότερα από 100 ευρώ για πήγαινε-έλα.

Από τα μέσα του Αυγούστου οπότε βγήκε το ikarystos.gr στο διαδικτυακό αέρα θίξαμε αρκετές φορές το ζήτημα και φιλοξενήθηκαν κείμενα που ανέλυαν τους λόγους της υψηλής τιμολόγησης. Ομοίως όμως αναφέρθηκαν και προτάσεις από παραδείγματα άλλων ακτοπλοϊκών γραμμών.

Η γραμμή βιώνει κρίση και αν συνεχιστεί η παρούσα κατάσταση με βαριά και ακριβά πλοία από τη μια, και υψηλό ναύλο από την άλλη, σε λίγα χρόνια ίσως να μην υπάρχει. Αυτό δεν εξυπηρετεί κανέναν. Επί δεκαετίες τρία πλοία εξυπηρετούσαν τόσο την Κάρυστο όσο και το Μαρμάρι.

Κι εν πάση περιπτώσει, καλύτερα φθηνότερα και πλοία γεμάτα, παρά ακριβά και άδεια.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.