Περίεργο συμβάν στον Καστανόλογγο πριν λίγο: Εμπόδισαν πεζοπόρους με το πρόσχημα ιδιωτικού χώρου - Έξαλλος ο αλλοδαπός τουρίστας θα δώσει συνέχεια

ikarystos.gr - Ένα ανησυχητικό συμβάν που έλαβε χώρα νωρίτερα σήμερα περιγράφει με αναρτησή της, η κ. Βίκυ Βαρελά, μέλος του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Νότιας Καρυστίας όσον αφορά το καθεστώς στην περιοχή του Καστανόλογγου.

Όλα αυτά λαμβάνουν χώρα την στιγμή κατά την οποία σήμερα αναμένεται, (έστω και τελευταίο εκτός αν συζητηθεί κατά προτεραιότητα πιο νωρίς όπως είναι εφικτό να γίνει) να συζητηθεί το ζήτημα με τα αιολικά πάρκα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η ίδια περιγράφει:

Καλημέρα σε όλους τους φίλους μου και ειδικά στους επιχειρηματίες εναλλακτικού τουρισμού.
Σήμερα το πρωί ζεύγος πεζοπόρων , ο ένας εκ των δύο γερμανικής καταγωγής, ανέβαιναν με το αυτοκίνητό τους στην Όχη με σκοπό να φθάσουν στον Καστανολογγο και από εκεί να πεζοπορήσουν.

Στο δρόμο αρκετά πριν τον Καστανόλογγο, τους σταμάτησε άτομο που κρατούσε στα χέρια του ένα σήμα STOP.

Κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και του ζήτησαν το λόγο.Πολυ ευγενικά τους είπε ότι έχουν μπεί σε "ιδιωτικό χώρο"(?), ότι είναι υπάλληλος εταιρίας που κατασκευάζει αιολικά πάρκα στην Όχη, τους ρώτησε πού πηγαίνουν και τους ζήτησε τα στοιχεία τους!

Κατάπληκτοι έδωσαν τα στοιχεία του ενός εκ των δύο και αρνήθηκαν να δώσουν τα στοιχεία του άλλου, του ατόμου γερμανικής καταγωγής.

Με τα πολλά, αφού τον ενημέρωσαν ότι είναι πεζοπόροι, τους άφησε να φύγουν.

Σε αυτό το σημείο που έγινε το περιστατικό υπάρχει ένα παλιό μαντρί και δεν γινόταν καμμία εργασία χωματουργικά ή κάτι άλλο που να δικαιολογούσε ιδιαίτερες προφυλάξεις σχετικά με διερχόμενα αυτοκίνητα με σκοπό να μη γίνει κάποιο ατύχημα.

Απλώς το βουνό βρίσκεται υπό κατάληψη, σε λίγο θα ζητούν και viza από τους τουρίστες αλλιώς θα τους γυρίζουν πίσω.

Το άτομο γερμανικης καταγωγής έμεινε άλαλος από κατάπληξη, δήλωσε ότι όλο το περιστατικό του θύμισε καθεστώς Ανατολικής Γερμανίας και ότι όταν θα γυρίσει στη χώρα του σκοπεύει να το καταγγείλει αρμοδίως.

Νομίζω ότι παρόμοια γεγονότα θα έχουμε πολλά καθότι έχει αρχίσει η τουριστική σεζόν στην περιοχή μας, άρχισαν τα όργανα με λίγα λόγια και ησυχία δεν θα έχουμε πλέον, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ στην κατάληψη της Νότιας Καρυστίας.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.