Σημαντική η συμμετοχή στο Σεμινάριο «Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων» από τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Τουρισμού Καρύστου

Ολοκληρώθηκε το Σεμινάριο με τίτλο: «Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων», με χρηματοδότηση Ο.Α.Ε.Δ, διάρκειας 32 ωρών. Το Σεμινάριο υλοποιήθηκε από το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Τουρισμού Καρύστου, από 5/03 μέχρι 15/03/2018 και το παρακολούθησαν 23 άτομα.

Η θεματολογία του Σεμιναρίου περιέλαβε:
  • Στοιχεία Τεχνολογίας Τροφίμων
  • Στοιχεία Διατροφής και Θρεπτικής Αξίας Τροφίμων
  • Στοιχεία Οινολογίας
  • Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων
  • Σύγχρονη Νομοθεσία Τροφίμων
  • Υγεία και Ασφάλεια Εργασίας σε Εργασιακούς Χώρους Επιχειρήσεων Επισιτισμού.
Στο Σεμινάριο δίδαξε ο κ. Δημήτριος Τυμπής, καθηγητής στο Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Στους συμμετέχοντες χορηγήθηκε βεβαίωση παρακολούθησης.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.