Εμπορικός Σύλλογος Καρύστου: Χρειάζεται σύνεση, προσοχή, πειθαρχία και ψυχραιμία

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καρύστου με κάθε ευθύνη απέναντι στα ραγδαία εξελισσόμενα γεγονότα, οπως απορρέουν από την εξάπλωση του κορωνοϊού και επιφέρουν δυσμενείς συνέπειες στην κοινωνία και στην επιχειρηματικότητα, απευθύνει έκκληση στα μέλη του, να επιδείξουν υψηλή σύνεση, προσοχή, πειθαρχία αλλά και ψυχραιμία. 

Η ευθύνη όλων μας, ατομικά και συλλογικά είναι μεγάλη απέναντι στην διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, και αποτελεί τούτη την ώρα το πρωτευον μέλημα. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με το Επιμελητήριο, την Ομοσπονδία και την ΕΣΕΕ παρακολουθώντας στενά όλες τις εξελίξεις σε κάθε επίπεδο.

Η χρησιμότητα του μέτρου αναστολής πληρωμών είναι μεγάλη ωστόσο δεν επαρκεί, αφού οι συνέπειες από την εξάπλωση του υιού για τις επιχειρήσεις είναι τραγικά δυσβαστακτες και εντελώς απρόβλεπτες. Σε αυτό το πλαίσιο της πρωτοφανους κρίσης μαζί με τα αιτήματα του Επιμελητηρίου και της Ομοσπονδίας θα διεκδικησουμε άμεσα και δυναμικά ρυθμισεις για την ανακουφιση των επιχειρήσεων όσον αφορά κάθε πτυχή της επιχειρηματικότητας - τις τραπεζικές πιστώσεις και δανεισμούς , την αναστολή πληρωμών των επιταγών, την κάλυψη του εργασιακού κόστους και οτιδήποτε άλλο.

Αναμένουμε τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης την Τρίτη.
Θα υπάρξει ενημέρωση.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.