Ανακοίνωση Δημάρχου Καρύστου για τον κορωνοϊό

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις και τις αποψινές αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας και σε συνέχεια της απόφασης του σημερινού έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου, είναι περισσότερο από ποτέ επιβεβλημένο να γίνουμε όλοι μας ασπίδα προστασίας κυρίως για τις ευπαθείς ομάδες και τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, τους δικούς μας δηλαδή ανθρώπους, τον χρόνιο ασθενή, τον παππού και τη γιαγιά. 

Για το λόγο αυτό από αύριο ‪13/3‬ και για 15 ημέρες θα παραμείνουν κλειστές όλες οι παιδικές χαρές του Δήμου, όλες οι δημοτικές κοινωνικές δομές καθώς και όλες οι δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις. Επίσης ζητώ από όλους τους συμπολίτες μας που επιθυμούν να επισκεφθούν το δημαρχείο και τα δημοτικά καταστήματα, να το κάνουν μόνο αν το κρίνουν απολύτως απαραίτητο.

Αντιλαμβάνομαι την αναστάτωση που προκαλείται σε όλους μας. Είναι όμως επιβεβλημένο ο κάθε ένας και η κάθε μια από εμάς να αναλάβει τις ευθύνες του. Δεν φοβόμαστε αλλά προστατεύουμε τους γύρω μας. Καθόμαστε στο σπίτι και τηρούμε τους κανόνες ατομικής υγιεινής και είμαι σίγουρος πως πολύ σύντομα θα βγούμε από αυτή την περιπέτεια.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.