Με αρκετά θέματα το Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης

Σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική Συνεδρίαση στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Καλυβίων την 27η Νοεμβρίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 20:00 μ.μ. για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Ανάκληση όλων των ενεργειών που έχουν γίνει για την ένταξη στο σχέδιο πόλης Καρύστου του Ο.Τ. 236 και επαναφορά στην αρχική Πράξης Εφαρμογής.
  2. Τροποποίηση Προϋπολογισμού και Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Καρύστου.
  3. Τροποποίηση Προϋπολογισμού του ΝΠΔΔ «Ι., Θ. & Π. ΚΟΤΣΙΚΑΣ».
  4. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Καρύστου στο Πρόγραμμα LEADER.
  5. Αποδοχή των όρων της χρηματοδότησης του Πράσινου Ταμείου για το έργο: «Προμήθεια εξοπλισμού για την αναβάθμιση υφιστάμενων παιδικών χαρών Δήμου Καρύστου» και εξουσιοδότηση του Δημάρχου.
  6. Έγκριση της μελέτης και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης της προμήθειας: «Προμήθεια καυσίμων λιπαντικών 2018-2019 Δήμου Καρύστου».
  7. Επικαιροποίηση της μελέτης και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης της προμήθειας: «Προμήθεια εξοπλισμού για την αναβάθμιση υφιστάμενων παιδικών χαρών του Δήμου Καρύστου».
  8. Επικαιροποίηση της μελέτης και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου : «Επέκταση, αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Καρύστου».
  9. Επικαιροποίηση της μελέτης και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου : «Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων οικισμών Νέων Στύρων, Στύρων Δήμου Καρύστου».
  10. Έγκριση της μελέτης και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου : «Αποχέτευση ακαθάρτων Οικισμών Νέων Στύρων, Στύρων Δήμου Καρύστου».
  11. Καθορισμός αμοιβής δικηγόρου για την απόκρουση της με αρ. κατάθ. 1800/2018 αγωγής αποζημίωσης του Ελ. Μπαλτά κατά του Δήμου Καρύστου.
  12. Καθορισμός αμοιβής δικηγόρου για την απόκρουση της με αρ. κατάθ. 2748/2018 αγωγής αποζημίωσης της εταιρίας «Γ. Μαραθός – Στ. Δραγάνης Ο.Ε.» κατά του Δήμου Καρύστου.
  13. Παράταση Προγραμματικής Σύμβασης για την λειτουργία του γραφείου του
Ανταποκριτή ΟΑΕΔ στην .Ε. Καρύστου.
  1. Έγκριση σιωπηρής παράτασης εκμίσθωσης ακινήτου για την στέγαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μέχρι την ολοκλήρωση των διαδικασιών δημοπράτησης.
  2. Έγκριση επέκτασης δικτύου Δημοτικού Φωτισμού στους Τσακαίους.
  3. Έγκριση επέκτασης δικτύου Δημοτικού Φωτισμού στη Διασταύρωση Μαρμαρίου.
  4. Έγκριση παρακράτησης κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος Δημοτικού Φωτισμού μέσω των Δημοτικών Τελών Ηλεκτροφωτισμού και Καθαριότητας.
  5. Εξέταση αιτήσεων περί διαγραφής ποσών Τελών Ύδρευσης.
  1. Εξέταση αιτήσεων περί μεταφοράς Τελών Ύδρευσης στο όνομα του ενοικιαστή ή του νέου ιδιοκτήτη.
  2. Εξέταση αιτήσεων περί μείωσης Τελών Ύδρευσης σε άτομα ευπαθών ομάδων.
  3. Εξέταση αίτησης Γκίκα Μαριάννας για την χορήγηση άδειας λειτουργίας καντίνας.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.