Τι αναφέρει το Λιμενικό για τη βλάβη στο ΠΑΝΟΡΑΜΑ

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος για το συμβάν με το ΠΑΝΟΡΑΜΑ: Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Καρύστου, για μηχανική βλάβη στην προπέλα της κύριας μηχανής του Ε/Γ-Ο/Γ ''ΠΑΝΟΡΑΜΑ'' Ν.Π. 12061, στη θαλάσσια περιοχή ν. Πεταλιών Νότιου Ευβοϊκού κόλπου και σε απόσταση 2ν.μ από το Μαρμάρι, χωρίς να αιτεί συνδρομή.

Άμεσα για την περιοχή απέπλευσαν ένα περιπολικό σκάφος και ένα ναυαγοσωστικό σκάφος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ τέθηκαν σε ετοιμότητα δύο αλιευτικά σκάφη και ένα θαλάσσιο ταξί για τυχόν παροχή συνδρομής.

Το πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από το λιμένα Ραφήνας προς το λιμένα Μαρμαρίου Ευβοίας, με διακόσιους τριάντα πέντε (235) επιβάτες και πενήντα ένα (51) Ι.Χ.Ε.
Το ''ΠΑΝΟΡΑΜΑ'', αποκατέστησε τη βλάβη με ιδία μέσα και κατέπλευσε στο Μαρμάρι, αποβιβάζοντας τους επιβάτες του με ασφάλεια.

Από το Λιμεναρχείο Καρύστου απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου, μέχρι την οριστική αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.