Η κατάσταση αρχίζει να βγαίνει εκτός ελέγχου - Πλάκωσαν στο ξύλο τον άνθρωπο που φέρεται να παρενοχλεί γυναίκες και κορίτσια

ikarystos.gr - Η κατάσταση με τον άνθρωπο ο οποίος φέρεται να κυκλοφορεί γυμνός, να αυνανίζεται δημοσίως, να ακολουθεί γυναίκες, να τις βρίζει και εσχάτως να βάζει στο στόχαστρο μικρότερες ηλικίες, αρχίζει πλέον να βγαίνει εκτός ελέγχου και θα πρέπει οι αρμόδιες αρχές να παρέμβουν πριν να είναι αργά.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι πλάκωσαν στο ξύλο τον άνθρωπο αυτό ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο από όπου τον παρέλαβαν οι αρχές.

Εν προκειμένω όμως έχουμε μια ιδιαίτερη κατάσταση, καταγγελίες για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, έχουν γραφτεί  αρκετά - ιδίως σε σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα - αλλά δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την Ελληνική Αστυνομία ως προς το τι συμβαίνει, αν έχουν πραγματοποιηθεί καταγγελίες, το συμβάν του ξυλοδαρμού ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος.

Επειδή χειριζόμαστε και άλλες ιστοσελίδες, παρακολουθούμε καθημερινά τα δελτία τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Σε πολλές περιπτώσεις προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας έχουν συλληφθεί οι υπαίτιοι ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις όπου η Εισαγγελία δίνει εντολή δημοσιοποίησης των στοιχείων τους.

Ο συγκεκριμένος μάλιστα άνθρωπος φερόταν να παρακολουθεί κατάστημα απέναντι από το σπίτι στο οποίο διαμένει και πολλές φορές να στήνεται στην πόρτα προκαλώντας φόβο και ανησυχία στους ιδιοκτήτες.

Καλό θα είναι οι αρχές να παρέμβουν και ο συγκεκριμένος να σταλεί στην πατρίδα του πριν να είναι πολύ αργά για όλους. Είναι αντιληπτό ότι τα όρια της ανοχής της τοπικής κοινωνίας ξεπεράστηκαν και κάποιοι άνθρωποι, λογικά οργισθέντες πήραν την κατάσταση στα χέρια τους. Στα σοβαρά όμως κράτη υπάρχουν αρχές και υπηρεσίες να διασφαλίζουν την τήρηση του νόμου και την ασφάλεια των ανθρώπων. Ούτε η τοπική κοινωνία μπορεί να γίνει αυτόδικος ούτε αντέχουμε μια δεύτερη Μυρτώ διότι κανείς δε θα μπορεί να πει πως δε γνώριζε.

photo: PublicDomainPictures / pixabay

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.