Μονιμοποιούνται δύο ιατροί στο Διόκλειο - Έρχονται ακόμη δύο θέσεις - Αναβαθμίζεται περισσότερο το νοσοκομείο μας

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας προσλήψεων και του συμβουλίου κρίσεων που πραγματοποιήθηκε προ τριμήνου στο Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου ανέλαβαν καθήκοντα ο Επιμελητής Β΄ Γενικής Χειρουργικής κος Κωνσταντίνος Δαλαμάγκας και η Επιμελήτρια Β΄ Παιδιατρικής κα Ιουλία Καζαντζίδου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τόσο ο κος Δαλαμάγκας όσο η κα Καζαντζίδου εργάζονταν τα τελευταία χρόνια ως επικουρικοί ιατροί στο Νοσοκομείο Καρύστου. Η επιστημονική τους κατάρτιση, η εργατικότητά τους, η εμπειρία τους και η κατά γενική ομολογία εξαιρετική παρουσία τους και συνεισφορά τους στη λειτουργία του Νοσοκομείου και στη περιοχή αξιολογήθηκε θετικά στην μονιμοποίησή τους.

Το αμέσως χρονικό διάστημα εκκρεμεί η ολοκλήρωση πρόσληψης δυο ακόμα ιατρών ενώ έχουν προκηρυχθεί επιπλέον δυο ακόμα θέσεις. Μαζί με την αναβάθμιση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού που βρίσκεται σε εξέλιξη και σε συνδυασμό με τους επικείμενους διορισμούς στο υπόλοιπο υγειονομικό προσωπικό, το Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου κατά το τρέχον έτος θα παρουσιάσει μια ακόμα καλύτερη εικόνα παροχής υπηρεσιών υγείας.

Ο Διοικητής 
 Γ.Ν.- Κ.Υ. Καρύστου
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΜΙΧΑΣ

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.