Κι ενώ ακόμη ψαχνόμαστε με την απόφαση του Δ.Σ., επίκειται απόβαση των ανεμογεννητριών;

ikarystos.gr - Το βουνό έχει αρχίσει πλέον να μεταμορφώνεται με βάση το πρόσφατο φωτογραφικό υλικό που έδωσε στη δημοσιότητα ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Νοτίου Καρυστίας (ΣΠΠΕΝΚ). Εν τω μεταξύ, την ώρα που ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί τι θα γίνει με την περιβόητη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το ζήτημα των ανεμογεννητριών που είχε έρθει προς συζήτηση μετά από αίτημα των φορέων της Καρύστου, επίκειται απόβαση των ανεμογεννητριών;

Σύμφωνα με το αξιόλογο sofiascomments.com όπου μπορείτε να διαβάσετε εκεί ολόκληρη την ανάρτηση:

Οι Σύλλογοι της περιοχής μας, μας καλούν το ξημέρωμα της Πέμπτης στις 4.30  στο λιμάνι  για να αποτρέψουμε την εκφόρτωση ανεμογεννητριών. Το ξημέρωμα της Πέμπτης 3 Μάη και για 20 μέρες για πρώτη δόση, αρχίζει η απόβαση των ανεμογεννητριών.

Εμείς με βάση τα παραπάνω θα υπενθυμίσουμε τα ακόλουθα κείμενα:




Μετά τα πρόσφατα γεγονότα έχει πλέον διαφανεί ότι οι μόνοι που μπορούν (και όχι για πολύ ακόμη) να βάλουν ένα "stop" σε όλα αυτά είναι οι ίδιοι οι Καρυστινοί σε επίπεδο κοινωνίας δίχως να περιμένουν τη βοήθεια από κανέναν.

ΥΓ: Εφόσον επιβεβαιωθεί το sofiascomments.com τότε θα αποδειχθεί ότι μια χαρά χωράνε τα πλοία στο λιμάνι, όταν πρέπει να έρθουν.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.