Ανακοίνωση του Ζάχου Χατζηνικόλη για ΕΛΤΑ, Διόκλειο και Υποθηκοφυλακείο

Φίλες και Φίλοι,

Τρία τεράστια προβλήματα (πέραν των πολλών άλλων) εκδηλώθηκαν για τον Δήμο Καρύστου που είναι:

1ον Η διαφαινόμενη  - πλέον με σιγουριά - ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ του Νοσοκομείου Καρύστου σε  ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ, εντελώς καταστροφικό για τον τόπο μας .

2ον Το κλείσιμο των Υποθηκοφυλακείων Καρύστου και Μαρμαρίου (ήδη το Υποθηκοφυλάκειο Στύρων εχει μεταφερθεί στην Χαλκίδα και ΗΔΗ έχουν δημιουργηθεί τεράστια προβλήματα στους δημότες της Δ.Ε Στύρων)

3ον Το κλείσιμο του Ταχυδρομείου του Μαρμαρίου. 

Παραβιάζω ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΘΥΡΕΣ εάν αναφερθώ στην τεράστια ζημία που θα υποστεί ο Δήμος μας και οι δημότες , διότι ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ τα γνωρίζετε πολύ καλλίτερα από εμένα  , επομένως δεν έχει νόημα η άσκοπη επανάληψη.

Η ανάρτηση μας έχει το εξής θέμα : Όσες αποφάσεις και να πάρει το Δημοτικό Συμβούλιο  ( ήδη πάρθηκε  ομόφωνη απόφαση δια περιφοράς για το ΕΛΤΑ) , όσα έγγραφα και να σταλούν ,  είναι μεν χρήσιμα , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ , διότι οι αποφάσεις είναι προ πολλού ειλλημένες  ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ. Οι ανατροπές τους είναι πολύ δύσκολες.

Το ΜΟΝΟ που μπορεί να φέρει  αποτέλεσμα ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ.


Να διοργανωθεί ΑΜΕΣΑ με μπροστάρη τον κ Δήμαρχο και ΣΥΣΣΩΜΟ το Δημοτικό Συμβούλιο και με αίτημα: ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ  μεγάλη συγκέντρωση  και γενικά δυναμική συμμετοχή σε  ότι αποφασίζεται προς αυτήν την κατεύθυνση. 

Να γίνει κατανοητό  πως ότι και να αποφασίζουν, δεν θα αφήνομε να εφαρμοστεί. 

Φίλες και Φίλοι 

Ας αναλογιστούμε, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, τι παραλάβαμε και τι θα παραδώσουμε. 

Πρέπει να είμαστε απολύτως αποφασισμένοι από τώρα πως  σε κάθε εκδήλωση με τέτοιο περιεχόμενο , ότι θα δώσουμε το δυναμικό παρών μας. 

Δεν υπάρχουν ούτε κομματικές πεποιθήσεις, ούτε δημοτικές παρατάξεις, ούτε τίποτα. ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ. Αν ούτε τώρα , πότε;  

Εάν δεν συμμετέχουμε δυναμικά σε κάθε  οργανωμένη εκδήλωση , ώστε να δείχνει την αποφασιστικότητα μας να μην αποδεχτούμε επ' ουδενί  τετελεσμένα , θα είμαστε ΠΑΝΑΞΙΟΙ της τύχης μας και όπως έχω πει  ... τελικά και λίγα πάθαμε και λίγα θα πάθομε .....

17-10-2023
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΖΟΝΑ  ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.