Τέλος τα μυθεύματα για το λιμάνι της Καρύστου - Άνετος κατάπλους και ρεμέτζο για το ΣΑΟΝΗΣΟΣ - ΒΙΝΤΕΟ

Ο άνετος κατάπλους του ΣΑΟΝΗΣΟΣ στο λιμάνι της Καρύστου έβαλε τέλος στα μυθεύματα διάφορων καλοθελητών που πράγματι κατάφεραν κινούμενοι, όπως νόμιζαν, κάτω από τα ραντάρ να στείλουν το ενδοκυκλαδικό προσωρινά στο Μαρμάρι για περίπου τρεις μήνες.

Ωστόσο η επιμονή, η υπομονή, τα στοιχεία και τα επιχειρήματα όσων κινούνται στην επιφάνεια και επωνύμως στο τέλος επικρατούν, έστω κι αν ήμασταν μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού.

Το θετικό είναι ότι πλέον οι καλοθελητές δε λαμβάνονται σοβαρά υπόψη γιατί όσα έλεγαν αποδείχθηκαν πανηγυρικά πως δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα. 

Το πλοίο κατέπλευσε άνετα, ο κόσμος το υποδέχτηκε, οι εξυπηρετήσεις που είχε ζητήσει ο αρχιπλοίαρχος υλοποιήθηκαν, ενώ 1-2 πρακτικά θέματα που τέθηκαν από το πλήρωμα, υπάρχει η θετική διάθεση να ικανοποιηθούν κι αυτά.

Αν η Κάρυστος δεν είχε βγει εκτός ακτοπλοΐας και έπαιζε δυναμικά στον τουρισμό, δε θα ήταν γεμάτη ανεμογεννήτριες σήμερα.

Σε κάθε περίπτωση ευχόμαστε το πλήρωμα να έχει πάντα καλές αφιξο-αναχωρήσεις και διανυκτερεύσεις στην πόλη μας, δίνοντας μια εσάνς από τα παλιά, και καλά ταξίδια.

Ακολουθεί το βίντεο από τον πρώτο κατάπλου του ΣΑΟΝΗΣΟΣ στην Κάρυστο:



Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.