Προκηρύσσονται τέσσερις θέσεις διευθυντών ιατρών στο Διόκλειο Νοσοκομείο

Σας ενημερώνουμε πως την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 θα αναρτηθεί στη Διαύγεια προκήρυξη για την πλήρωση τεσσάρων (4) θέσεων επί θητεία διευθυντών ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ. για την Μ.Α.Φ., την Παθολογική, την Ορθοπαιδική και την Οφθαλμιατρική κλινική της Αποκεντρωμένης Οργανικής Μονάδας ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ.

Οι ζητούμενες ειδικότητες είναι:
  • Εσωτερικής Παθολογίας
  • Εσωτερικής Παθολογίας ή Καρδιολογίας ή Αναισθησιολογίας ή Πνευμονολογίας- Φυματιολογίας ή Χειρουργικής και αφορούν την Μ.Α.Φ.
  • Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας
  • Οφθαλμολογίας
Η Κάρυστος (κωμόπολη του νομού Ευβοίας), όπου εδρεύει η Αποκεντρωμένη Οργανική Μονάδα «ΔΙΟΚΛΕΙΟ» Γενικό Νοσοκομείο Κ.Υ. Καρύστου, έχει χαρακτηριστεί ως ΑΓΟΝΗ και ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ενώ απέχει μόλις δύο ώρες από την Αθήνα.

Για τον διορισμό σε θέσεις ιατρών κλάδου Ε.Σ.Υ. για τα Κέντρα Υγείας ή Νομαρχιακά Γενικά Νοσοκομεία – Κέντρα Υγείας άγονων και προβληματικών περιοχών δεν απαιτείται προϋπηρεσία στην ειδικότητα και οι ιατροί έχουν τη δυνατότητα έπειτα από πέντε έτη (5) συνεχούς θητείας να μετατεθούν σε άλλο νοσοκομείο της επιλογής τους με τον βαθμό που κατέχουν.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.