Δύο σκέψεις για τις εκλογές

Η επικράτηση του Λευτέρη Ραβιόλου για μία ακόμη φορά και η έκταση της νίκης του δεν αφήνουν περιθώρια για πολλές συζητήσεις. Σίγουρα είναι ένα σχήμα οξύμωρο να βλέπεις κόσμο να διαμαρτύρεται για τα αιολικά πάρκα και την όχι και τόσο σθεναρή αντίδραση του δήμου και από την άλλη ο δήμαρχος να παίρνει το μεγαλύτερο ποσοστό του στη δημοτική ενότητα του Καφηρέως. 

Του Στρατή Μαζίδη

Επίσης πολλοί θεωρούσαν ότι ο Γιάννης Μανώλης θα τα πήγαινε καλύτερα από τον Ζάχο Χατζηνικολή. Η πράξη έδειξε πως η επίδοσή του ήταν ελαφρά χαμηλότερη. Προσωπικά και ως πιο απόμακρος παρατηρητής και λιγότερο γνώστης προσώπων και καταστάσεων μου έκανε αίσθηση ότι ο κ. Ραβιόλος επικράτησε με την ίδια άνεση και στο Μαρμάρι.

Η πραγματικότητα είναι πως ήταν ένας δήμαρχος κατάφερε να εξασφαλίσει μία δεύτερη συνεχή θητεία τότε πλέον έχει βάλει τις βάσεις για να εκλέγεται όσες φορές επιθυμεί. Είναι πολύ δύσκολο νικηθεί ένας ενεργεία δήμαρχος που έχει πάρα πολλά χρόνια στη θέση που υπηρετεί και σίγουρα αυτό δεν μπορεί να γίνει από συνδυασμούς που προκύπτουν μερικούς μήνες πριν τις εκλογές. Χρειάζεται συστηματική δουλειά σε όλη τη διάρκεια της τετραετίας και χωρίς αυτό να σημαίνει εξ ορισμού πώς θα οδηγήσει σε εκλογική νίκη.

Σε κάθε περίπτωση να ευχηθούμε στο Δήμαρχο καλή επιτυχία στη νέα του θητεία με την ελπίδα αυτή να συνδυαστεί με την προώθηση και ολοκλήρωση αναγκαίων έργων για την περιοχή και την ανάπτυξή της (πχ νέα προβλήτα στην Κάρυστο), τη συνδρομή στην επίλυση προβλημάτων (πχ ορισμός νέας διοίκησης στο νοσοκομείο) και την αποτροπή της περαιτέρω υποβάθμισης του φυσικού περιβάλλοντος υπέρ της λεγόμενης πράσινης ανάπτυξης.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.