Ανακοίνωση Δήμου Καρύστου για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Χαλκίδα

ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

Ι.ΚΟΤΣΙΚΑ 2 – ΚΑΡΥΣΤΟΣ

                                           

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 13:00, θα λάβει χώρα Πανευβοϊκή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Στρογγυλό της παραλίας Χαλκίδας, κατά των σχεδίων εγκατάστασης ανεμογεννητριών σε Εύβοια και Σκύρο.

Ο Δήμος Καρύστου και η Επιτροπή Αγώνα Φορέων και Πολιτών Νότιας Καρυστίας «Φτάνει πιά» ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΝΕΩΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ και καλούμε το Δημοτικό Συμβούλιο, τις Τοπικές Κοινότητες, τους φορείς και τους πολίτες να δώσουν ηχηρό παρών, ώστε να αποτραπεί η περεταίρω καταστροφή του τόπου μας.

Προκειμένου να διευκολυνθεί η μετακίνηση των πολιτών, θα διατεθούν από τον Δήμο Καρύστου λεωφορεία, με ώρα αναχώρησης 10:00 π.μ. από την Πλατεία Αμαλίας Καρύστου. Για τον λόγο αυτό όσοι πολίτες επιθυμούν να μετακινηθούν με αυτά, θα πρέπει να το δηλώσουν είτε δια ζώσης είτε τηλεφωνικά στην Γραμματεία του Δημαρχείου στον κ. Βασίλειο Αντωνιάδη στο τηλ.: 2224025001, καθώς και στα Δημοτικά Καταστήματα Στύρων στο τηλ.: 2224350401 και Μαρμαρίου στο τηλ.: 2224032176, έως και την Παρασκευή 11-11-2022 στις 15:00 μ.μ.

Επίσης μπορούν να στείλουν email στα:

info@dimoskarystou.gr ή rodosfiridi@gmail.com

ως το βράδυ της Παρασκευής,  δηλώνοντας:

  • Ονοματεπώνυμο
  • Τηλέφωνο
  • Περιοχή απ’ όπου θα επιβιβαστούν (Κάρυστος, Μαρμάρι, Στύρα & Ν.Στύρα)

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.