Caldera Vista: Ικανοποίηση στην εταιρεία και ενδιαφέρον από βιομηχανίες τροφίμων της κεντρικής Εύβοιας

Χάρη στην επιμονή και τη μεθοδικότητα ορισμένων μετρημένων στα δάκτυλα του ενός χεριού ανθρώπων τελικώς το ενδοκυκλαδικό ήρθε στην Κάρυστο, εκεί δηλαδή όπου επιβάλλει τόσο η γεωγραφία της περιοχής όσο και η εμπορικότητα του δρομολογίου.

Παρά το γεγονός ότι το δρομολόγιο ξεκίνησε πολύ αργά και δεν έχει προβληθεί από την εταιρεία στο κοινό, η κίνηση, ειδικά στα τελευταία δρομολόγια την προπερασμένη εβδομάδα (την προηγούμενη δεν έγιναν καθόλου λόγω καιρού) έχει εκπλήξει ευχάριστα τη Sea Jets.

Επίσης σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές του ikarystos.gr τις τελευταίες ημέρες βιομηχανίες τροφίμων της κεντρικής Εύβοιας ζήτησαν την τροποποίηση των δρομολογίων από την άνοιξη προς τα νησιά ώστε να εξυπηρετούνται να κατεβάζουν τροφοδοσίες.

Η σεζόν σε λίγες εβδομάδες εκπνέει, ο διαγωνισμός της νέας σεζόν που ξεκινά από 1/11 είναι πιθανό να καταλήξει στην ίδια εταιρεία και η Κάρυστος μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έδειξε ό,τι καλύτερο μπορούσε αγκαλιάζοντας το καράβι και στηρίζοντας το δρομολόγιο.

Το λιμάνι απέδειξε ότι μόνο για πέταμα δεν είναι, παρά τις κακές γλώσσες, οι διαδικασίες για την εκβάθυνση προχωρούν ενώ ωριμάζει ταχύτατα η ιδέα της δημιουργίας ενός εξωτερικού ντόκου στο λιμενοβραχίονα.

Μέσα σε όλα αυτά να προσθέσουμε την προκήρυξη ενός ακόμη δρομολογίου που θα συνδέει 3 φορές την εβδομάδα την Κάρυστο με Κυκλάδες και Ραφήνα (περισσότερα προσεχώς) αλλά και το ζέσταμα ορισμένων ώστε να έρθει στην πόλη και το δεύτερο υφιστάμενο ενδοκυκλαδικό δρομολόγιο με το ΑΡΤΕΜΙΣ.

ΥΓ: διάφοροι γείτονες ας αντιληφθούν ότι το άνοιγμα της γραμμής της Καρύστου, όχι μόνο δε θα τους βλάψει αλλά θα τους ενισχύσει περισσότερο. Ας δουν το θέμα συναγωνιστικά και όχι ανταγωνιστικά.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.