Η σύλληψη του αλλοδαπού στο λιμάνι και η απουσία ενημέρωσης

Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε μια είδηση σχετικά με τη σύλληψη 50χρονου αλλοδαπού μέλους αλιευτικού σκάφους ο οποίος βλέποντας ανήλικα κορίτσια που έκαναν βόλτα στο λιμάνι της Καρύστου άρχισε να επιδίδεται κατά μόνας σε άσεμνες πράξεις.

Τα κορίτσια έβαλαν τις φωνές, τις οποίες άκουσαν καταστηματάρχες της περιοχής και ειδοποίησαν το Λιμενικό. Μέχρι να φτάσουν οι λιμενικοί (τόσο μακριά ήταν;), ορισμένοι επιτέθηκαν και χτύπησαν τον 50χρονο, ο οποίος έτρεξε και κλειδώθηκε στο καΐκι όπου εργάζεται. 

Και όπως διαβάζουμε λίγο αργότερα άνδρες του Λιμενικού, παρουσία του ιδιοκτήτη του καϊκιού, συνέλαβαν τον 50χρονο, οποίος είναι πλέον αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη.

Η ιστορία μας θυμίζει μια άλλη σύλληψη αλλοδαπού ένα καλοκαίρι πριν λίγα χρόνια ο οποίος εργαζόταν στα αιολικά και επιδιδόταν σε παρόμοιες συμπεριφορές.

Όπως τότε, ομοίως και τώρα, δεν υπήρξε καμία επίσημη ανακοίνωση από τις αρμόδιες αρχές (Λιμενικό, ΕΛ.ΑΣ.), είτε η ευθύνη ανήκει σε αυτές είτε κεντρικότερα. Στη δε ερώτησή μας αν ο συλληφθείς κρατείται, μεταφέρθηκε στη Χαλκίδα ή αφέθηκε ελεύθερος, η απόκριση ήταν πως δεν μπορούν να μας απαντήσουν.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.