Ήρθε και το CALDERA VISTA στην Κάρυστο - Άνετος κατάπλους στο λιμάνι

Το CALDERA VISTA επέστρεψε στο ενδοκυκλαδικό δρομολόγιο μετά την αντικατάστασή του διαδοχικά από τα SIFNOS JET και NAXOS JET. Τα προβλήματα δείχνουν να έχουν περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό αφού το πλοίο εκτελεί το δρομολόγιο με 25-26 ν.μ. αντί για 18-19 ν.μ. στο ξεκίνημά του.

Σήμερα που απουσίαζαν τα προβλήματα, κατέπλευσε κι αυτό με άνεση στο λιμάνι της Καρύστου ερχόμενο απευθείας από Κύθνο και συνεχίζοντας μετά το δρομολόγιο προς Ανδρο-Τήνο-Σύρο.

Καθώς το δρομολόγιο ολοκληρώνεται στις 31/10/21 για να ξεκινήσει η επόμενη χρονιά από 1/11/21 θα πρέπει να ασκηθούν πιέσεις ώστε η γραμμή να μην καταλήξει σε πλοίο που δε θα μπορεί λόγω μήκους να μπει στο λιμάνι. Τόσο η γεωγραφία όσο και η εμπορικότητα της γραμμής, αλλά και τα πρώτα δείγματα που είδαμε, δείχνουν πως η Κάρυστος είναι το λιμάνι που ταιριάζει στο δρομολόγιο.

Το φημολογούμενο ότι θα εκτελέσει τη γραμμή συμβατικό AQUA STAR, που ξεκίνησε προβληματικά στο Λαύριο - Αη Στράτη - Λήμνο - Καβάλα των σχεδόν 115 μέτρων είναι αμφιλεγόμενο αν μπορεί να μπει στο λιμάνι (το 105 μέτρων PAROS JET είχε μπει άνετα).






Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.