Ανατροπή δεδομένων! Το Sifnos Jet αντικατέστησε το Caldera Vista και δεν υπάρχει πια καμιά δικαιολογία

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ellinikiaktoploia.net από σήμερα το SIFNOS JET αντικατέστησε το CALDERA VISTA, το οποίο στο marinetraffic φαίνεται δεμένο στη Σύρο.

Η δρομολόγηση θεωρείται προσωρινή σύμφωνα με το ellinikiaktoploia.net, ωστόσο κανείς δε γνωρίζει ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα του πλοίου.

Δεδομένου όμως ότι μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα περίπου 30 ν.μ. και εκτέλεσε τα δρομολόγια με 20 ν.μ. ενώ σταμάτησε αρκετά μακριά από την μπούκα του λιμανιού της Καρύστου, δημιουργεί σκέψεις αν το πρόβλημα αφορά κάποιον από τους κινητήρες του πλοίου.

Ως εκ τούτου τίθεται σοβαρό ζήτημα και με τη Λιμενική Αρχή η οποία ακόμη δεν έχει προβεί σε ανακοινώσεις σχετικά με την επικαλεσθείσα "αδυναμία προσέγγισης" και τις αιτίες αυτής για την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ το Λιμενικό είθισται να εκδίδει δελτία τύπου για αντίστοιχες περιπτώσεις.

Αυτή η ανατροπή αλλάζει τα δεδομένα και ενώ βρισκόμαστε σε μια φάση κατά την οποία ενεργοί πολίτες είχαν ήδη κινητοποιηθεί εγγράφως προς διάφορες κατευθύνσεις μετά τα όσα (δεν) έγιναν την περασμένη εβδομάδα ώστε φορείς και αρχές να αναλάβουν τις ευθύνες τους, μελετώντας ακόμη και το ενδεχόμενο εξωδίκου για δυσφήμιση της πόλης της Καρύστου αν και αυτήν την Πέμπτη δεν προσεγγίσει το πλοίο στο λιμάνι.

Μπορεί ίσως ορισμένοι "γείτονες" να μη θέλουν με τίποτε να δουν καράβι στην Κάρυστο, ωστόσο κάποιοι άλλοι είναι αποφασισμένοι να επιτύχουν ακριβώς το αντίθετο.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.