Για να μην κοροϊδευόμαστε - Η εταιρεία έχει δηλώσει λιμένα κατάπλου την ΚΑΡΥΣΤΟ, όχι το Μαρμάρι

Στις αρχές Αυγούστου βλέποντας ότι η σύνδεση της Εύβοιας μέσω Καρύστου με τις Κυκλάδες δεν έχει ξεκινήσει και παρά τα όσα είχαν γραφτεί σε ηλεκτρονικό ΜΜΕ στα τέλη Ιουλίου, το ikarystos.gr έστειλε το παρακάτω μήνυμα στη Διεύθυνση Θαλασσίων Συγκοινωνιών:

Προς ενημέρωση του αναγνωστικού μας κοινού στο ikarystos.gr και καθώς δεχόμαστε αρκετές ερωτήσεις, θα επιθυμούσαμε να μας ενημερώσετε τα εξής:

- Πότε θα ξεκινήσει το ενδοκυκλαδικό δρομολόγιο του Caldera Vista το οποίο περιλαμβάνει και την Κάρυστο; Δημοσιεύματα ηλεκτρονικών μέσων μιλούσαν για τα τέλη Ιουλίου, όπως το πλοίο φαίνεται ακόμη στο Πέραμα.

- Να μας δώσετε τον αριθμό της ΑΔΑ της σχετικής σύμβασης με την εταιρεία για την εκτέλεση του δρομολογίου γιατί δεν έχουμε καταφέρει να εντοπίσουμε την απόφαση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Το ζήτημα απασχολεί την τοπική κοινωνία εδώ και αρκετούς μήνες, ενώ πρόσφατα έγιναν εργασίες στο λιμάνι για την υποδοχή του πλοίου.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων

Αφήνοντας στην άκρη προσωρινά το γεγονός ότι δύο τόσο απλά ερωτήματα απαντήθηκαν 15 ημέρες αργότερα και όλως τυχαίως την ημέρα που θα ξεκινούσε το πλοίο, λάβαμε την παρακάτω απάντηση από το ΥΕΝ.

Η εταιρεία, όπως προκύπτει από το έγγραφο, κατέθεσε πίνακα δρομολογίων δηλώνοντας την Κάρυστο ως λιμένα προσέγγισης και όχι το Μαρμάρι.

Κι εφόσον δήλωσε την Κάρυστο, σημαίνει ότι διαθέτει σκάφος το οποίο μπορεί να προσεγγίσει σε αυτήν.

Το πρόβλημα πλέον είναι ότι αυτό που συνέβη χθες, εξελίσσεται τελείως διαφορετικά, από αυτό που ίσως κάποιοι ανέμεναν. 

Ακολουθεί το έγγραφο:



Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.