Αδυναμία προσέγγισης στο λιμένα Καρύστου επικαλέστηκε η εταιρεία

Σε πρωινή επικοινωνία του ikarystos.gr με το Λιμεναρχείο Καρύστου ως προς το λόγο που επικαλέστηκε ο πλοίαρχος του Caldera Vista και δεν προσέγγισε στο λιμάνι της Καρύστου, μας προωθήθηκε από τη Λιμενική Αρχή η ακόλουθη ανακοίνωση της εταιρείας ΚΙΑΡΑ Ν.Ε.:

Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι σήμερα 19/8, λόγω αδυναμίας προσέγγισης στον λιμένα της Καρύστου, το Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο μας «CALDERA VISTA» θα προσεγγίσει στον λιμένα του Μαρμαρίου.

Στη συνέχεια ρωτήσαμε σε τι συνίσταται η επικαλεσθείσα "αδυναμία προσέγγισης" καθώς η εταιρεία έχει δηλώσει στον πίνακα δρομολογίων της στο ΥΕΝ την Κάρυστο κι αν αυτό σημαίνει πως σήμερα το μεσημέρι θα προσεγγίσει κανονικά στην Κάρυστο.

Το Λιμεναρχείο Καρύστου μας προώθησε νέα σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας η οποία ενημερώνει πως και σήμερα λόγω μη αλλαγής των συνθηκών το πλοίο δε θα προσεγγίσει στο λιμένα της Καρύστου αλλά στου Μαρμαρίου.

Παράλληλα το Λιμεναρχείο μας προέτρεψε να απευθυνθούμε για περαιτέρω πληροφορίες στην εταιρεία.

Η σελίδα αποτάνθηκε στο Λιμεναρχείο διότι η ως τώρα αδιεκρίνιστη "αδυναμία προσέγγισης" μπορεί να περιλαμβάνει ζητήματα ασφαλείας.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.