Εν όψει προγραμματικής συμφωνίας για τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στο νοσοκομείο Καρύστου

Προγραμματική συμφωνία, θα υπογράφει το επόμενο διάστημα , μεταξύ του Δήμου Καρύστου και του Υπουργείου Υγείας για την ολοκλήρωση της κτιριακής υποδομής που θα φιλοξενήσει τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στο νοσοκομείο Καρύστου.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε μετά από τις διαδοχικές συναντήσεις και συσκέψεις που είχε ο Δήμαρχος Καρύστου κ. Λευτέρης Ραβιόλος συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Α. Βόσσο και τον διοικητή του νοσοκομείου Καρύστου κ. Α. Μίχα, με τον Υφυπουργό Υγείας κ. Β. Κοντοζαμάνη, τους Βουλευτές του νόμου κ. Σ. Κεδικογλου και κ. Σ. Πνευματικό και υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Υγείας. Ο Δήμαρχος επίσης, συζήτησε εκτενώς το θέμα της δημιουργίας μονάδας τεχνητού νεφρού με τον βουλευτή κ. Α. Ζεμπίλη στη συνάντηση που είχαν σήμερα στο Δημαρχείο Καρύστου.

Κατά τη διάρκεια των επαφών, ο Δήμαρχος Καρύστου ενημέρωσε τους συμμετέχοντες αναλυτικά σχετικά με το περιεχόμενο της επιστολής που απέστειλε στον Υπουργό Υγείας την προηγούμενη εβδομάδα , για την πρωτοβουλία του Δήμου με στόχο να βρεθούν άμεσα οι αναγκαίοι πόροι και να κατασκευαστεί η μονάδα τεχνητού νεφρού.

Ο Δήμαρχος Καρύστου επεσήμανε πως το διαχρονικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας για τη δημιουργία μονάδας τεχνητού νεφρού στο νοσοκομείο Καρύστου , για την οποία άλλωστε έχουν αγωνιστεί και προσπαθήσει τα τελευταία χρόνια τοπικές αρχές , φορείς και συλλογικότητες , είναι πια ώριμο να πραγματοποιηθεί.

Η λειτουργία μονάδας τεχνητού νεφρού στο νοσοκομείο Καρύστου θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των πολιτών του Δήμου Καρύστου αλλά και της ευρύτερης περιοχής, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των πολιτών μας αλλά και των επισκεπτών που έχουν ανάγκη, δήλωσε ικανοποιημένος για τις εξελίξεις ο Δήμαρχος κ. Ραβιόλος, ευχαριστώντας παράλληλα όσους συνέβαλαν ώστε πολύ σύντομα η μονάδα τεχνητού νεφρού να είναι μια πραγματικότητα.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.