Η εντυπωσιακή νυχτερινή φωτογραφία του Δημήτρη Βερούχη στον Καστανόλογγο με θέα Μπούρο και Ανδρο

Ο υπέρλαμπρος ουρανός ήταν η αφορμή για μια νυχτερινή φωτοβόλτα στον καστανόλογγο της Όχης, σημειώνει ο γνωστός φωτογράφος και "πρεσβευτής" της Καρύστου, Δημήτρης Βερούχης σε πρόσφατη ανάρτησή του. 

Όπως εξηγεί, στην φωτογραφία αυτή βλέπουμε τον υπέροχο έναστρο ουρανό και ένα πεφταστέρι. Στα αριστερά μας τα φώτα είναι της Άνδρου ενώ κάτω δεξιά είναι τα φώτα από τον Μπούρο.

Στο κέντρο είναι το αιολικό πάρκο της Μηλιάς, τα κόκκινα φώτα του οποίου όταν έχει χαμηλή νέφωση δημιουργούν ψεύτικους συναγερμούς από την ψευδαίσθηση της έντονης λάμψης, στην βορειοανατολική πλευρά της πόλης μας. 

Μπροστά μας ένα απίθανο ξυλόγλυπτο της φύσης, μια καστανιά πολλών ετών και κάποια απομεινάρια από τα υλοτομημένα δέντρα.Αυτό που δεν μπορεί να καταγράψει η εικόνα είναι η μαγευτική αύρα της Όχης αλλά και ένα επαναλαμβανόμενο βουητό ,όχι όμως ενοχλητικό για τον άνθρωπο.

Ο Δημήτρης έχει αναγάγει τη φωτογραφία σε άλλο επίπεδο και ιώβεια υπομονή ενός...ελεύθερου σκοπευτή που περιμένει όσο χρειαστεί για να πατήσει το φακό την κατάλληλη στιγμή με τις κατάλληλες συνθήκες.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.