Η Βίκη κι ο Θοδωρής νοιάζονται για την Κάρυστο και αξίζουν την στήριξή μας

Η σελίδα προτίμησε να συνεχίσει στη γραμμή που έχει χαράξει από ξεκίνημά της το καλοκαίρι του 2017 και να μην ανακατευθεί στα τοπικά πολιτικά πράγματα. Κρίναμε καλύτερο να επιμείνουμε στα θέματα που έχουμε ανοίξει με προτάσεις για την περιοχή και ανάδειξη των προβλημάτων προς επίλυση. Για αυτό τον σκοπό δε δημοσιεύσαμε κανένα κείμενο, ούτε δικό μας ούτε τρίτου που να αφορά τις εκλογές.

Υπάρχουν όμως και οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα καθώς ενημερώθηκαμε για δύο υποψηφιότητες  ενεργών πολιτών της περιοχής για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Η Βίκη Βαρελά, πολιτικός μηχανικός και μέλος του ΣΠΠΕΝΚ και ο Θοδωρής Μπούσουλας γνωστός από την προσφορά του στους εθελοντές δασοπυροσβέστες.

Η Βίκη θέτει υποψηφιότητα ως Περιφερειακή Σύμβουλος με την παράταξη "Ελεύθερη Στερεά" και ο Θοδωρής με την "Αριστερή Παρέμβαση στην Στερεά Ελλάδα".

Η Βίκη επισημαίνει μεταξύ άλλων:

Φίλοι μου, η Στερεά Ελλάδα και κυρίως το νησί μας χρειάζεται ανθρώπους με όρεξη για δουλειά, και η Περιφέρεια μπορεί να κάνει πολλά, πρέπει η μέριμνα και η φροντίδα να φτασουν σε κάθε γωνιά της, σε κάθε συμπολίτη μας, ειδικά στις ορεινές και απομακρυσμενες περιοχές της Στερεάς Ελλάδας. Είτε εκλεγω σαν Περιφερειακός Σύμβουλος είτε όχι, ο αγώνας μου για την Βιώσιμη Ευημερία των πολιτών της Νότιας Καρυστίας θα συνεχιστεί όπως και πριν, απλά ίσως από την θέση του Περιφερειακού Συμβούλου να μπορώ να κάνω περισσότερα και για όλη την Εύβοια και την υπόλοιπη Στερεά Ελλάδα.

Ο Θοδωρής σημειώνει:

Για όλους εμάς οι εκλογές είναι απλά η συνέχιση των καθημερινών αγώνων : Στον τόπο μας την Νότια Εύβοια η «αριστερή παρέμβαση» στήριξε τους κατοίκους που μπόρεσαν και επέβαλαν την αναβάθμιση του νοσοκομείου την στιγμή που η κυβέρνηση ΝΔ σκόπευε να υποβαθμίσει. Είναι δίπλα στον ΣΠΠΕΝΚ (σύλλογος περιβάλλοντος) και το Αντιαιολικό μέτωπο που αγωνίζεται για την φύση και τα βουνά της Καρυστίας ενάντια στην λαίλαπα των απατεώνων της «πράσινης» ενέργειας. Ήταν στο λιμάνι της Καρύστου σε σύγκρουση με τις δυνάμεις καταστολής, όταν ματαιώθηκε το ξεφόρτωμα ανεμογεννητριών. Μαζί με τους κατοίκους του Μαρμαρίου για το ταχυδρομείο τους. Έξω από την ΔΕΗ για να αποτραπεί η διακοπή ρεύματος στο φτωχό συμπολίτη μας.

Ασχέτως του αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με τις απόψεις τους, είναι δύο άνθρωποι με έντονη προσωπικότητα, διαθέτουν το θάρρος της γνώμης, ενώ αγαπούν και πονάνε την περιοχή. Έχουν διεκδικητικό πνεύμα και δε συμβιβάζονται. Δεδομένου του εκλογικού συστήματος της απλής αναλογικής είναι μια καλή ευκαιρία να εκλεγούν άνθρωποι από την Καρυστία οι οποίοι θα αποτελέσουν τη φωνή μας στην Περιφέρεια.

Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία διότι πάνω από όλα το αξίζουν και για να μπορούμε την επόμενη μέρα να έχουμε αυξημένες απαιτήσεις από τους ίδιους.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.