Σοβαρό ατύχημα με μηχανή μετά τα Κάψαλα και πριν τον κόλπο του Μαρμαρίου - Δεν υπήρχε ασθενοφόρο

ikarystos.gr - Πολύ σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στον επαρχιακό δρόμο που συνδέει τη Νότια Εύβοια με τη Χαλκίδα όταν μια μηχανή έχασε τον έλεγχο [;] και βγήκε εκτός δρόμου. Ο αναβάτης ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση, χτυπημένος στο κεφάλι και με μεγάλη αιμορραγία. Το συμβάν συνέβη στο πρώτο μεγάλο πέταλο μόλις αφήσουμε τον κόλπο του Μαρμαρίου και περάσουμε σε εκείνον των Νέων Στύρων.

Για...καλή του - αν όλα πάνε καλά - τύχη περνούσε εκείνη την ώρα ένα ταξί με τέσσερα άτομα που ερχόταν από Κάρυστο κατευθυνόμενο προς Νέα Στύρα.Κατέβηκαν και οι τέσσερις επιβαίνοντες που έσπευσαν να βοηθήσουν το νεαρό αναβάτη ο οποίος ήταν σε άσχημη κατάσταση.

Στο σημείο που έχουμε καλύψει με άσπρο χρώμα, υπάρχουν πολλά αίματα ενώ φαίνεται και η πορεία της μηχανής μέχρι την πτώση της.

Σε επικοινωνία των διερχομένων με το ΕΚΑΒ τους είπαν ότι δεν υπάρχει ασθενοφόρο και τελικώς ο οδηγός του ταξί αποφάσισε να αφήσει εκεί τους συνεπιβάτες του, να πάρει στο αυτοκίνητο το παιδί και αυτήν την ώρα (15:29) σπεύδει προς το Διόκλειο Νοσοκομείο Καρύστου.

Σημαντικό ότι ο οδηγός της μηχανής βρέθηκε με το κράνος στο χέρι. Ας ελπίσουμε ότι το πέρασμα των συμπολιτών μας από το σημείο ήταν για το καλό του αναβάτη.

*** Σημείωση: οι πρώτες πληροφορίες από το Νοσοκομείο είναι ότι η κατάστασή του είναι σοβαρή.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.