Πορεία προς το μέτωπο της Πίνδου στην παρέλαση για το ΟΧΙ στην προκυμαία της Καρύστου - Η ΕΛΛΗ σφύριξε πολλές φορές

ikarystos.gr - Με μεγάλη προσέλευση του κόσμου πραγματοποιήθηκε η παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου και το μεγάλο ΟΧΙ που είπε ο ελληνικός λαός στις δυνάμεις του φασισμού, στην παραλία της Καρύστου.
Η ημέρα ξεκίνησε με το παιάνισμα του εωθινού τις πρώτες πρωινές ώρες. Εν συνεχεία ακολούθησε η Ακολουθία του Ορθρου και της Θείας Ευχαριστίας στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου. Κατόπιν πραγματοποιήθηκε η Δοξολογία, η κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων των ετών 1912-1922 στην πλατεία της Καρύστου και η εκφώνηση του πανηγυρικού λόγου.

Την παρέλαση άνοιξε ο Ιππικός Σύλλογος Καρύστου "Φίλ-ιπποι" που για μια ακόμη χρονιά μας γύρισε πίσω στο χρόνο και το ξεκίνημα του πολέμου με την πορεία του Ελληνικού Στρατού προς το μέτωπο της Πίνδου.
Έπειτα η μαθητιώσα νεολαία της Καρύστου έκανε περήφανους τους γονείς με την παρέλαση στην παραλία της πόλης.

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, τους δασκάλους και όλους τους συμμετέχοντες για τον άψογο χαρακτήρα της φετινής παρέλασης, την οποία παρακολούθησαν αξιωματικοί από τη Φ/Γ ΕΛΛΗ.

Συγκινητική επίσης η στιγμή όταν κατά το ξεκίνημα της παρέλασης η ΕΛΛΗ σφύριξε αρκετές φορές συμμετέχοντας κι αυτή με το δικό της τρόπο.















Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.