Ως εδώ και μη παρέκει φώναξαν στην παραλία οι Μαρμαριώτες στους Αεπιτζήδες - Η Νότια Εύβοια δεν είναι τσιφλίκι

«Παρασκευή βράδυ 7/9 γύρω στις 10:40μμ, 2 φορτηγά φορτωμένα με μηχανήματα έργων απ τις ΒΑΠΕ, επιχείρησαν να περάσουν την παραλιακή οδό Μαρμαρίου, όπου απαγορεύεται η κυκλοφορία τις βραδινές ώρες. Αυτή την ώρα η παραλιακή μετατρέπεται σε πεζόδρομο και παίζουν ανέμελα τα μικρά παιδάκια» σημειώνει σε ανάρτησή της η Ομάδα Πολιτών Μαρμαρίου και συνεχίζει σχετικά με το χθεσινό συμβάν:

Κάτοικοι που βρίσκονταν στα παραλιακά καταστήματα αντέδρασαν και ακινητοποίησαν τα φορτηγά, ενώ ταυτόχρονα κάλεσαν το Λιμεναρχείο, την Ομάδα Πολιτών Μαρμαρίου και την Επιτροπή Αγώνα Φορέων & Πολιτών Ν.Καρυστιας.

Όταν ήρθε το Λιμενικό απαιτήσαμε να τηρηθεί ο ΚΟΚ, που εκτός από τα προβλεπόμενα πρόστιμα, αφαιρείται η άδεια και οι πινακίδες κυκλοφορίας για 20 ημέρες, όπως και έγινε.

Ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός, για το πως οι οδηγοί από μόνοι τους, πήραν την πρωτοβουλία να περάσουν παράνομα, μέσα απ τον πεζόδρομο, αυτά τα βαρέα οχήματα, χωρίς να έχουν κάποιου είδους άδεια, έστω προφορική..

Όπως και να έχει η αλήθεια, δεν μπορεί να είμαστε εμείς και τα Παιδιά μας, έρμαιο κανενός, οσο μεγάλος και αν είναι-ΟΥΤΕ ΑΕΡΙΤΖΗ-ΟΥΤΕ ΑΕΠΙΤΖΗ-ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΟΣ.
ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΩΝ!





Εμείς να προσθέσουμε ότι βαρέα οχήματα κινήθηκαν χθες το μεσημέρι και στην προκυμαία της Καρύστου στη δυτική παραλία όπου περίοικοι και επαγγελματίες της περιοχής διαμαρτυρήθηκαν για το πέρασμά τους από το δρόμο.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.