Ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Καρύστου προχωρά στη δωρεά μηχανήματος οστικής πυκνότητας στο Νοσοκομείο Καρύστου

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Καρύστου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία η προσπάθεια που άρχισε πριν ένα χρόνο για την αγορά μηχανήματος οστικής πυκνότητας, το οποίο θα προσφερθεί και θα εγκατασταθεί στο ‘ΔΙΟΚΛΕΙΟ’ Γ.Ν. Καρύστου.

Κατόπιν αξιολόγησης των προσφορών που δεχθήκαμε και σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές και χαρακτηριστικά τα οποία μας δόθηκαν από το Νοσοκομείο Καρύστου καταλήξαμε να πραγματοποιηθεί η αγορά ενός σύγχρονου νέου μηχανήματος το οποίο πληροί όλα τα παραπάνω.

Ευχαριστούμε μέσα από την Καρδιά μας όλους τους Καρυστινούς, τους φίλους της Καρύστου, τους Συλλόγους και Συνδέσμους, την Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας, το Επιμελητήριο Ευβοίας, την ΓΣΕΒΕΕ, τον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου, τους συμπατριώτες μας που δραστηριοποιούνται στην ομογένεια και τον Πανευβοϊκό Σύλλογο Σικάγου για την πολύτιμη βοήθεια τους στην επίτευξη του στόχου μας.


Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Καρύστου

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.