Συγκέντρωση στο Δημαρχείο για το νέρο: Δεν ξέρω - δεν είδα - δεν άκουσα!

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα [χθες] το πρωί στο Δημαρχείο, η συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την προβληματική διαχείριση του νερού στον τόπο μας, και ακολούθησε η επίδοση του σχετικού ψηφίσματος στο Δήμαρχο, ο οποίος δεν δέχτηκε καν να βγει να μας συναντήσει, με αποτέλεσμα να πάμε εμείς εκεί» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Αντιαιολικό Μέτωπο Εύβοιας και συνεχίζει:

Κατά την συνάντηση, ο Δήμαρχος υποστήριξε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, μιας και φρόντισε όλα να λειτουργούν άψογα, ενώ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ότι το νερό μας είναι ΑΡΙΣΤΟ, τέλος δήλωσε άγνοια και αναρμόδιος για τις παράνομες υδροληψίες απ τις εταιρίες των Αιολικών!!!

Δυστυχώς για εμάς, φάνηκε ξεκάθαρα ότι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που ήταν παρόντες, είναι παντελώς ανενημέρωτοι, μιας και αρχικά υποστήριζαν με σθένος, ότι δεν υπάρχουν καταγγελίες ώστε να μπορέσουν να αναλάβουν δράση!

Μόλις όμως τους επιδείχτηκαν κάποιες καταγγελίες, όπως αυτή του ΣΠΠΝΕΚ στην περιφέρεια, που η απάντηση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας σχετικά με άδειες χρήσης νερού του Δήμου Καρύστου, που αναφέρει ότι την αρμοδιότητα και την ευθύνη την έχει ξεκάθαρα ο Δήμος, ..επιφυλαχτήκαν να απαντήσουν!

Το συμπέρασμα, σχετικά με την αφαίμαξη του νερού απ΄τις εταιρίες των ΒΑΠΕ, είναι ότι οι άνθρωποι που έχεις ψηφίσει για να κάνουν καλύτερη την καθημερινότητα σου, τα βρίσκουν όλα μια χαρά-τέλεια! Εννοείται ότι από μονοί τους δεν έχουν πάρει κάποια πρωτοβουλία, ως οφείλουν για προστασία του νερού, ενώ προτιμούν να περιμένουν κάποιον όγκο καταγγελιών και να στερέψει τερμα η λεκάνη της Καρύστου για να δράσουν!

Όμως, οι ίδιοι άνθρωποι, δεν γνώριζαν ότι έχουν γίνει καν καταγγελίες στην περιφέρεια, για όλες αυτές τις παράνομες υδροληψίες, και μάλιστα ότι έχουν ήδη απαντηθεί, από τις αρμόδιες υπηρεσίες, ...ρίχνοντας την ευθύνη σε αυτούς τους ίδιους, που,.. τώρα δεν ξέρουν!

Ενδιαφέρον λοιπόν θα είχε να τοποθετηθούν στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ο καθένας ξεχωριστά, Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Τυπικοί Πρόεδροι, εάν γνωρίζουν από πού γίνονται οι υδροληψίες για τις ανάγκες των έργων των νέων αιολικών σταθμών;

Και εάν δεν γνωρίζουν,από πού κατά τη γνώμη τους μπορεί να γίνονται υδροληψίες για όλα αυτά τα τεχνικά έργα στην περιοχή μας;

Νερό πρώτα για τους Πολίτες-ΟΧΙ για τις εταιρίες Αιολικών

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.