Ανακοίνωση καθαριότητας για Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα 2024

Παρακαλούνται, οι μόνιμοι κάτοικοι και παραθεριστές να απορρίψουν μεγάλα αντικείμενα όπως π.χ. στρώματα, τηλεοράσεις, καρέκλες κλπ ή προϊόντα κλαδέματος εντός των ορίων της Κοινότητας Καρύστου έως τη ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 29/04/2024

Δεν υπάρχει δυνατότητα αποκομιδής μεγάλων αντικειμένων και προϊόντων κλαδέματος τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας έως και την Τρίτη του Πάσχα, όπου είναι παράλληλα ημέρες μεγάλης επισκεψιμότητας και μεγάλου όγκου οικιακών απορριμμάτων.

Αν υπάρξει μεγάλη ανάγκη απόρριψης μεγάλων αντικειμένων από Μεγάλη Τρίτη πρωί 30/4/2024 έως απόγευμα Τρίτης του Πάσχα 07/05/2024, μπορείτε να τα μεταφέρετε στον χώρο της Τεχνικής Υπηρεσίας οπού θα γίνει από την υπηρεσία καθαριότητας μεταφόρτωση σε δεύτερο χρόνο.

Επίσης, οι καταστηματάρχες παρακαλούνται να μην τοποθετούν σάκους απορριμμάτων με υγρά ή υπολείμματα τροφών στους κάδους εντός του Εμπορικού κέντρου πόλεως Καρύστου (Νοτίως της οδού Γεραιστού).

Προτιμήστε την συστάδα κάδων καθαριότητας απέναντι από το Γήπεδο 5 Χ 5.

Ας κάνουμε μια προσπάθεια όλοι μαζί να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την εικόνα της όμορφης πόλη μας, μόνιμοι κάτοικοι και παραθεριστές!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Εύχομαι Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

Βαγγέλης Σπύρου
Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Καρύστου

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.