Μια συμπεριφορά απέναντι στα ζώα που δεν άρεσε σε κανέναν

Χθες κατά το σούρουπο γίναμε μάρτυρες μιας όχι και τόσο όμορφης στιγμής στο λιμενοβραχίονα κατά τις 20:00 όταν ένας άνδρας, όχι νέος, θεώρησε συνετό με ένα τυλιγμένο έντυπο [να το έχει κι άλλες φορές μαζί του;] να αρχίσει να πλησιάζει μερικές γάτες, οι περισσότερες εκ των οποίων μικρούλες και λίγων μηνών, για να τις φοβίσει, να κάνει πως θα τις χτυπήσει αρχίζοντας τα ξουτ, ξουτ για να τις διώξει από ένα παγκάκι.

Βέβαια το μόνο που αρκούσε ήταν απλά να πάει να καθίσει και οι γάτες θα έφευγαν μόνες τους χωρίς τις φοβέρες τις οποίες δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει γιατί τον σταμάτησε κάποιος διερχόμενος σε έντονο ύφος πριν ενδεχομένως συμβεί τίποτε χειρότερο. Ο άνδρας απομακρύνθηκε δίχως να πει τίποτε και έκατσε λίγο παραπέρα όπου δεν υπήρχαν γάτες να τον... "ενοχλούν". 

Ήταν μια εικόνα που δεν άρεσε σε αρκετούς που περνούσαν από το σημείο εκείνη την στιγμή. 

Τα παγκάκια είναι για τους ανθρώπους. Αυτό δεν το γνωρίζουν οι γάτες. Γνωρίζουν όμως και θυμούνται όταν κινείσαι απειλητικά εναντίον τους. Είναι κρίμα αυτές οι εικόνες σε μια πόλη με ένα φιλοζωικό σύλλογο με σημαντικό έργο και αρκετούς φιλόζωους που φροντίζουν και για τα υπόλοιπα πλάσματα του Θεού.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.