Δωρεά τηλεσκόπιου στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καρύστου

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου ο καθηγητής Αστρονομίας Brandeker Alexis, του Πανεπιστημίου της Στοκχόλμης, επισκέφθηκε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καρύστου, συνοδευόμενος από τον κ. Γεώργιο Τσακνάκη, συνταξιούχο εκπαιδευτικό της περιοχής και φίλο του, και προσέφερε στο σχολείο ένα τηλεσκόπιο.

Είχε πληροφορηθεί για το πρόγραμμα μαθημάτων Αστρονομίας που γίνονται τα τελευταία τρία χρόνια, από τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου, σε συνεργασία με τον καθηγητή κ. Αντώνιο Αντωνίου. Ο κ. καθηγητής ενημέρωσε τον Διευθυντή και εκπαιδευτικούς του σχολείου για τον τρόπο λειτουργίας του και ζήτησε από τον Διευθυντή και τον Σύλλογο Διδασκόντων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καρύστου να αποδεχθούν την προσφορά, δεσμευόμενοι ότι θα εξυπηρετεί τους μαθητές όλων των σχολείων της περιοχής, στην περίπτωση που οι διευθυντές τους το ζητήσουν για κάποια δραστηριότητα.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καρύστου ευχαριστούν θερμά τον κ. Brandeker για την σπουδαία προσφορά του και ενημερώνουν, μέσω της ανακοίνωσης αυτής, τους υπευθύνους των σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Καρύστου ότι το τηλεσκόπιο είναι στη διάθεσή τους για να κάνουν παρατήρηση με τους μαθητές τους.


Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.