Επιτέλους! Νέα εταιρεία και πλοίο στη Νότια Εύβοια - Ανοίγει δοκιμαστικά και η Κάρυστος

Αλλάζουν τα δεδομένα στις γραμμές της νότιας Εύβοιας με την επικείμενη έλευση του ΕΥΒΟΙΑ ΕΞΠΡΕΣ όπως φημολογείται ότι θα ονομαστεί το ιταλικό ferry STELIO MONTOMOLI [στη φωτο με το παλαιότερο όνομά του] το οποίο θα έρθει στη χώρα μετά το καλοκαίρι, για να περάσει κάποιες μετασκευές και να ξεκινήσει στις αρχές του 2024 για λογαριασμό της νεοσύστατης South Evia Ferries.

Το ΕΥΒΟΙΑ ΕΞΠΡΕΣ έχει μήκος 93,25 μέτρα και πλάτος 16 μέτρα.

Το πλοίο θα εξυπηρετεί κατά βάση τη γραμμή Ραφήνας - Μαρμαρίου αλλά οι νέοι πλοιοκτήτες εξετάζουν το ενδεχόμενο για ένα μικρό διάστημα να δοκιμάσουν ορισμένα δρομολόγια με απευθείας σύνδεση προς Κάρυστο για να δουν αν θα ανταποκριθεί το επιβατικό κοινό.

Εικάζεται ότι λόγω του μικρότερου τονάζ και των χαμηλότερων εξόδων λειτουργίας, πως το πλοίο θα έχει χαμηλότερο ναύλο σε σχέση με τις υπάρχουσες τιμές ώστε να χτυπήσει τον ανταγωνισμό.

Η νεοσύστατη εταιρεία εκτιμά ότι υπάρχουν δυνατότητες στη Νότια Εύβοια που δεν έχουν αξιοποιηθεί αφήνοντας ανοικτό το παράθυρο μελλοντικά, εφόσον όλα πάνε καλά, να φέρουν και  δεύτερο πλοίο αντίστοιχων προδιαγραφών.

Για να δείτε φωτογραφίες από τις υπογραφές της αγοραπωλησίας αλλά και τους εκπροσώπους της νέας εταιρείας που μπαίνει στις γραμμές της Νότιας Εύβοιας, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.