Το ΣΑΟΝΗΣΟΣ από καιρό περιμένει στο Λαύριο κι εμείς μαζί του

Πλοίο ακούμε και πλοίο δεν βλέπουμε ακόμα στην Κάρυστο. Επί του παρόντος το ΣΑΟΝΗΣΟΣ βρίσκεται στο Λαύριο και περιμένει. Τι περιμένει; Τον ερχομό της κοινής λογικής.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες η εταιρεία που κέρδισε το διαγωνισμό της συγκεκριμένης επιδοτούμενης γραμμής κηρύχθηκε έκπτωτη για έναν απίθανο λόγο και φημολογείται ότι η γραμμή θα δοθεί με απευθείας ανάθεση σε άλλο ανάδοχο που φαίνεται ότι έχει διαθέσιμα δύο πλοία, που μπορούν να καταπλεύσουν στο λιμάνι της Καρύστου.

Το θέμα είναι ότι πρόκειται για μία γραμμή η οποία θεωρητικά έπρεπε να έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Νοέμβριο και ήδη κοντεύουμε Ιούλιο.

Τα περί προσέγγισης του πλοίου αρχικά στο Μαρμάρι αντί για την Κάρυστο λόγω του βυθίσματος του λιμανιού της Καρύστου δεν μπορούν να ληφθούν σοβαρά ενώ είναι εντελώς άδικα.

Πρώτον γιατί υπάρχουν άνθρωποι στην Κάρυστο οι οποίοι αγωνίστηκαν για την επανένταξή της πόλης στον ακτοπλοϊκό χάρτη

Και δεύτερον επειδή τα βυθίσματα του λιμανιού της Καρύστου είναι μία χαρά τόσο όσον αφορά το ΣΑΟΝΗΣΟΣ όσο και τα άλλα δύο φημολογούμενα πλοία που ενδέχεται να αναλάβουν το δρομολόγιο. Άλλωστε ο πλοίαρχος του ΣΑΟΝΗΣΟΣ είχε επισκεφτεί το λιμάνι και ζητήσει ορισμένα συγκεκριμένα πράγματα να γίνουν μέχρι να γίνουν οι εργασίες για την εκβάθυνση του λιμανιού.

Ας ελπίσουμε ότι είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο θα δούμε τελικά το όποιο πλοίο να έρχεται στην Κάρυστο και πως αυτό θα είναι το πρώτο βήμα για ακόμα καλύτερες εξελίξεις στη συνέχεια.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.