Διαμαρτυρία της Επιτροπής Αγώνα στον Αντιπεριφερειάρχη για τα βαρέα φορτηγά στα Στύρα με εξαρτήματα ανεμογεννητριών

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΝΟΤΙΑΣ ΚΑΡΥΣΤΙΑΣ

 

                    Κάρυστος, 15 Απριλίου 2021

Κύριε Κελαϊδίτη,

                με αγανάκτηση σας μεταφέρουμε  ότι απόψε, Πέμπτη 15 Απριλίου, είναι σταθμευμένα στον εργοταξιακό δρόμο ΣΤΥΡΑ-ΠΟΡΤΟ ΛΑΦΙΑ, στην είσοδο από Στύρα, 3 φορτηγά βαρέως τύπου μεταφοράς εξαρτημάτων ανεμογεννητριών και ένας γερανός.

                Παρακαλούμε να μας γνωρίσετε αν η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας  χορηγεί κατ΄ εξαίρεση άδειες σε εταιρείες μεταφοράς ανεμογεννητριών,  παρά τις ομόφωνες αποφάσεις των Κοινοτικών Συμβουλίων Στύρων και Νέων Στύρων  που αιτούνται προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας το αντίθετο.

             Επισημαίνουμε ότι ο ως άνω δρόμος δεν έχει παραδοθεί από εσάς στην κυκλοφορία για χρήση  κατοίκων και επισκεπτών - κάτι που θα βοηθούσε στην ανάπτυξη της Νότιας Εύβοιας- και είναι το λιγότερο λυπηρό να παραχωρείται προς χρήση ορισμένων εταιρειών παραβλέποντας τους πραγματικούς κινδύνους που εγκυμονούν από την κίνηση ειδικά μεγάλων οχημάτων, σε έναν υπό κατασκευή δρόμο.

Κλείνοντας, θα αναφέρουμε ότι δεν είναι δυνατόν να καταδικάζονται τα Στύρα και τα Κάψαλα να ζουν μέσα σε σκόνη γι αυτό το μεγάλο ζητούμενο είναι να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την κατασκευή και την παράδοση του δρόμου και μέχρι τότε να μην επιτρέπεται να κυκλοφορεί σε αυτόν κανενός τύπου όχημα.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.