Ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ έδωσε συγχαρητήρια για την εξαιρετική εικόνα και λειτουργία του Νοσοκομείου Καρύστου

Την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου, ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, κος Φώτης Σερέτης.

Τον κύριο Σερέτη τον υποδέχθηκαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καρύστου κος Αναστάσιος Μίχας με τους Διευθυντές Ιατρικής και Νοσηλευτικής υπηρεσίας καθώς και τους εφημερεύοντες ιατρούς. Ο κος Σερέτης ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους του Νοσοκομείου, συνομίλησε με το προσωπικό και ενημερώθηκε για τις ανάγκες του νοσοκομείου, τις εξελίξεις γύρω από την κατασκευή της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού καθώς και για το πλάνο ανάπτυξης του νοσοκομείου για τη νέα χρονιά.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ύπαρξη των εμβολιαστικών κέντρων εντός του Νοσοκομείου και στην σημαντικότητα λειτουργίας της Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας για την οποία υπήρξε εμπνευστής και αρωγός υλοποίησης της. Μάλιστα τόνισε ότι για την πλήρη ανάπτυξη της μονάδας πραγματοποιήθηκαν νέες προσλήψεις καθώς και τροποποιήθηκε - αναπτύχθηκε ο Οργανισμός λειτουργίας του νοσοκομείου με τη σύσταση νέων θέσεων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Στο τέλος της επίσκεψης ο κος Σερέτης, συνεχάρη το προσωπικό για την εξαιρετική εικόνα και λειτουργία που παρουσιάζει το Νοσοκομείο Καρύστου, ευχαρίστησε το προσωπικό για την συνεισφορά του, διαβεβαίωσε για τη συνεχή στήριξη της Υγειονομικής Περιφέρειας στο έργο που επιτελείται και ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία στην προσπάθειά που συντελείται.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ


Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.