Ανάληψη καθηκόντων Παθολόγου στο νοσοκομείο Καρύστου

Τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η έναρξη λειτουργίας του νέου παθολογικού ιατρείου στο νοσοκομείο Καρύστου με την ευκαιρία ανάληψης καθηκόντων του Eπιμελητή A’ Εσωτερικής Παθολογίας, Σέρελη Ιωάννη.

Ο κύριος Σέρελης είναι απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος MRCP στο Ηνωμένο Βασίλειο και κάτοχος διδακτορικού διπλώματος.

Επί πολλά χρόνια εργάστηκε σε μεγάλη ιδιωτική κλινική έχοντας την ευθύνη υποδοχής και αντιμετώπισης ασθενών με οξεία παθολογία ευρέος φάσματος ενώ παράλληλα ανέπτυξε πλούσια επιστημονική και ακαδημαϊκή δραστηριότητα σε νοσοκομεία της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Η παρουσία ενός ακόμα Παθολόγου στο Νοσοκομείο Καρύστου, θα συνδράμει ουσιαστικά στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, στην ενίσχυση της εφημεριακής καλύψης της παθολογικής κλινικής και στην αναβάθμιση της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας της νότιας Εύβοιας.

Ο κύριος Σέρελης έχει ήδη ενταχθεί στο πρόγραμμα εφημεριών και θα δέχεται κατόπιν ραντεβού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν καθημερινά από τις 10:00 μέχρι τις 14:30 στο 22243-50113 & 114

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.