Ενεργοί Πολίτες Μαρμαρίου: Δεχόμεθα και μπάζα!


Εδώ και μέρες τα έργα ανάπλασης έχουν και πάλι σταματήσει με την εικόνα να θυμίζει εγκαταλελειμμένο εργοτάξιο! Είπαμε ότι κακώς δεν έγινε διαβούλευση, αλλά αφού ξεκίνησε το έργο καλό θα είναι να το αφήσουμε γοργά να προχωρήσει, δείχνοντας υπομονή και ανοχή μέχρι να τελειώσει επειδή είναι έργο που θα δώσει προοπτική στο χωριό μας.

Απ την έναρξη των εργασιών όμως φάνηκε ότι το πρόβλημα ήταν η προχειρότητα και ο κακός προγραμματισμός του όλου έργου, μιας και εξ αρχής πάμε μια μπρος- μια πίσω, καθώς για κάθε 3 μέρες που τα συνεργεία δουλεύουν, άλλες 15-20 μέρες κάθονται, και άντε πάλι.

Ενημέρωση ως συνήθως δεν υπάρχει, οι καταστηματάρχες λένε ότι σύμφωνα με τον εργολάβο, αυτή τη φορά το έργο σταμάτησε γιατί δεν έχει προβλεφτεί το σχετικό κονδύλι απομάκρυνσης των μπαζών στο χώρο ανακύκλωσης! Η Τοπική Κοινότητα φαίνεται να διαρρέει ότι έχουν σταματήσει οι εργασίες λόγο καιρού και ότι σύντομα θα ξεκινήσουν..

Με φόντο λοιπόν τη σιγή ιχθύος που και πάλι επικρατεί,καταθέτουμε εκ νέου την αγωνία μας, ζητώντας από συμπολίτευση και αντιπολίτευση του Δήμου Καρύστου, να πληροφορηθούμε γιατί δεν προχωρούν τα έργα, και ποιο είναι τελοσπάντων το πλάνο για αυτή τη μερική ανάπλαση του παραλιακού μετώπου Μαρμαρίου.

Για την ώρα πατριώτη ..μας έμειναν τα μπάζα!

Ενεργοί Πολίτες Μαρμαρίου

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.