"Αν δε γεννηθείς αστέρι": Μια εντυπωσιακή Γιορτή Κρασιού στην Κάρυστο με την εξαιρετική Κατερίνα Κούκα

ikarystos.gr - Το τυπικό φινάλε των καλοκαιρινών εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο λιμάνι της Καρύστου με τη Γιορτή του Κρασιού με την πόλη και τα γύρω χωριά να ανταμώνουν όπως κάθε χρόνο. Φέτος ήταν μια μεγάλη κυρία και σπουδαία φωνή του ελληνικού πενταγράμμου που ανέλαβε να ξεσηκώσει τον κόσμο, η Κατερίνα Κούκα.

Η Κούκα με το ταπεραμέντο της μετέδωσε το κέφι στον κόσμο και μας τραγούδησε τόσο τις δικές της επιτυχίες όσο και άλλων καλλιτεχνών. Εξαιρετικοί όμως ήταν τόσο ο Ανδρέας Λάφης όσο και η Στέλλα Καρύδα που συμπλήρωσαν το πρόγραμμα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι υπήρχαν παιδιά που χόρευαν όλη την ώρα, ωστόσο την παράσταση έκλεψε ο...Αντώνης ο οποίος εκτός του ότι προσέφερε λουλούδια στην τραγουδίστρια, έκανε σύντομα περάσματα ζεϊμπεκιάς σηκώνοντας αρκετές φορές με τα δόντια του μια καρέκλα (ελπίζουμε να είναι όλα στη θέση τους).

Η Κάρυστος έδειξε και φέτος ότι αποτελεί τον ιδανικό τόπο για ποιοτικές πολιτιστικές δράσεις. Θυμίζουμε τη βραδιά στον Σταύρο Κουγιουμτζή αλλά και τη συναυλία του Γρηγόρα Μπιθικώτση.

Αξίζει να το επεκτείνει και να το προωθήσει περισσότερο.



Από τη χθεσινή όμορφη βραδιά (εικόνες: ikarystos.gr)








Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στη σκηνή και εσωτερικός χώρος



Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.