Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το πολιτιστικό τριήμερο στο Δεύτερο Δημοτικό Σχολείο. Μπράβο σε όλους!

Με τη λήξη της σχολικής χρονιάς 2018-19 οι μαθητές και οι μαθήτριες του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καρύστου παρουσίασαν στην τοπική κοινωνία της πόλης μας μια σειρά από εκδηλώσεις στα πλαίσια πολιτιστικού τριημέρου.

Το Σάββατο 8 Ιουνίου οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ2΄ τάξης με τον δάσκαλό τους, κ. Ιορδάνογλου Ανέστη, παρουσίασαν στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Σχολείου μας τη θεατρική παράσταση «H δε γυνή να φοβήται τον άνδρα ». Την παράσταση απόλαυσαν μικροί & μεγάλοι.

https://www.youtube.com/watch?v=LSoeepqPb_g


Την Πέμπτη 13 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης με τη συμμετοχή όλων των μαθητών του σχολείου μας. Στον αύλειο χώρο οι μαθητές και οι μαθήτριες παρουσίασαν μουσικοχορευτικά δρώμενα και αθλοπαιδιές. Στο κλείσιμο της γιορτής όλα τα παιδιά ενώθηκαν σε μια ομάδα και δημιούργησαν τον κύκλο της αγάπης αποχαιρετώντας το κοινό. Η συγκίνηση ιδιαίτερα για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Έκτης περίσσευε, καθώς μέσα από τις εργασίες τους και τα αναμνηστικά βίντεο, οι αναμνήσεις ζωντάνευαν.

Σε χαιρετισμό της, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου, ευχαρίστησε θερμά τους εκπαιδευτικούς του σχολείου και τους γονείς για την άψογη συνεργασία και την πετυχημένη λειτουργία του Σχολείου.

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου οι μαθητές και οι μαθήτριες της Στ1΄ τάξης παρουσίασαν στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Σχολείου μας τη θεατρική παράσταση «Ο Ηλίας του 16ου». Τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς απόλαυσαν με την καρδιά τους την επαγγελματική ερμηνεία των παιδιών, κλείνοντας τις εκδηλώσεις με ιδανικό τρόπο..


https://www.youtube.com/watch?v=MJYAscWg5is


Τις εκδηλώσεις μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Καρύστου κ. Ραβιόλος Ελευθέριος, η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Κανέλλου – Χουντάση Μαρία, η πρώην Σχολική Σύμβουλος της Περιφέρειάς μας κ. Βολάκη Ελένη και ο πρώην προϊστάμενος του 4ου Γραφείου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας κ. Ευάγγελος Ορφανός.

Ο Διευθυντής και το Διδακτικό Προσωπικό του σχολείου μας σας εύχονται καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές.

Οι φωτογραφίες και το βίντεο των μαθητών και μαθητριών έχουν ανέβει ύστερα από έγκριση και υπογραφή των γονέων-κηδεμόνων.

Μοιράσου στο Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.